2777
2789
عنوان

ضدآفتاب رنگی برای پوست چرب

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 35 پست
رو صورتت چرب نمیشه؟؟ من الان رو صورتمه تو دانشگام بشدددت صورتم برق میزنه تا دو ساعت فقط خوبه

آره میخوام برق نندازه، مات باشه چون مدت طولانی بیرونم

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
خیلی ممنون عزیزم💗من به جز ضدآفتاب رنگی اونم نه هر ضدآفتابی هر چیزی که استفاده میکنم پوستم جوش میزنه

من خودم پوستم حساسه چربه زود جوش میزنم هر ضدافتاب بی رنگ که میخرم باهاش جوش میزنم فقط این رنگی رو میزنم و هیج جوشی نزدم باهاش 

خواهش گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم پوستم حساسه چربه زود جوش میزنم هر ضدافتاب بی رنگ که میخرم باهاش جوش میزنم فقط این رنگی رو می ...

خدا خیرت بده مرسی که راهنماییم کردی

رنگش کاملا سفید؟

بله. هم سفیدش رو داره هم رنگی. خودم سفیدش رو گرفتم ده روز پیش و کاملا ازش راضیم. فقط قیمتش یکم بالاست که به کیفیتش می ارزه. spf30 چهارصد هست تقریبا و spf50ششصد. باز اگه خواستی کمتر واسش هزینه کنی تو سایتdigikala گهگاه تخفیف میزاره. من عجله داشتم از داروخونه گرفتم وگرنه از سایت میگرفتم خیلی بصرفه تر بود

بله. هم سفیدش رو داره هم رنگی. خودم سفیدش رو گرفتم ده روز پیش و کاملا ازش راضیم. فقط قیمتش یکم بالاس ...

ممنون عزیزم میشه لطفا قیمتش رو بگی؟

ممنون عزیزم میشه لطفا قیمتش رو بگی؟

قیمتش رو که نوشتم اون بالا، spf30 چهارصدتومن هست، spf50هم ششصد تومن. اما تو سایت ها معمولا تخفیف داره تو سایت digikala الان نگا کردم 40 درصد تخفیف خورده بود مثلا اون چهارصدی شده بود دویست و خورده ای.(اینم بگم جلدش زرده این کرم) 

قیمتش رو که نوشتم اون بالا، spf30 چهارصدتومن هست، spf50هم ششصد تومن. اما تو سایت ها معمولا تخفیف دار ...

متوجه نشدم حواسم نبود🤦‍♀️

ممنون عزیزم لطف کردی