2777
2789
عنوان

ضدآفتاب رنگی برای پوست چرب

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 35 پست
خیلی عذاب آور مخصوصا برای کسی که پوستش از اول بی عیب و نقص باشه🙂

دقیقا حاضری هر کاری انجام بدی ولی پوستت مثل قبل بشه☹️

من که پوست بدون جوش شده رویا برام 

همشم روی چونه م هست 

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
دقیقا حاضری هر کاری انجام بدی ولی پوستت مثل قبل بشه☹️من که پوست بدون جوش شده رویا برام همشم روی چونه ...

درک میکنم واقعا سخته🥲

دکتر پوست رفتی؟

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم واقعا سخته🥲دکتر پوست رفتی؟

بله همین دوهفته پیش رفتم دارو داد گفت هم ریزش موهات هم جوشات هورمونیه 

قرص اسپیرونولاکتون هم داد که دیگه نمیخورم چون تحت درمان نازایی هستم ترسیدم عوارض داشته باشه 

صابون ضد میکروب و محلول کلیندامایسین و یه سری شامپو اینا داده 

من اگه این همه قرص هورمونی نخورم صورتم خودش درست میشه😭

بله همین دوهفته پیش رفتم دارو داد گفت هم ریزش موهات هم جوشات هورمونیه قرص اسپیرونولاکتون هم داد که د ...

منم الان حدود ۱۰ ماهه که تحت درمانم تازه یه مدت خداروشکر داره جواب میده خیلی برام سخت بود واقعا درکت میکنم چون جوش ها هورمونی فکر کنم فقط با دارو درمان میشه ان شاءالله که خوب بشی عزیزم🥲✨️

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
منم الان حدود ۱۰ ماهه که تحت درمانم تازه یه مدت خداروشکر داره جواب میده خیلی برام سخت بود واقعا درکت ...

فداتشم خیلی ممنون 

ایشالا کاملا جواب بده بشه باب دلت❤️