2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه رو شکمم خوابیده بود انگار بمب انداختن اولش یاسوت سووت طولانی اومد بعد منفجر شد من چشمم به شوهرم ...

😂😂😂😂 وای تصورتون کردم خندم بیشتر شد 

خیلی حتما با مامانت پشتش غیب کردین بعدش 😂😂😂

فردایش چیزی نگفتی بهش 😂😂😂

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

هم سنیم ۷۶ هستی عزیزم 🥹وای خیلی بده مخصوصا جلوی خانواده همسر وای خدا نیاره اون روزو 😐😐

اره عزیزم😍

وای دقیقا من وقتی که یکی یه چیز خنده دار میگه و یهو‌میزنم زیرخنده خودم برگام میریزه میگم خدایا اگه درمیرفت چییی😩😩😩اگه توجمع خانواده همسرمم باشیم که دیگه هیچی 

چندبار نزدیک بوده ولی خدا نجاتم داده😂

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
اره عزیزم😍وای دقیقا من وقتی که یکی یه چیز خنده دار میگه و یهو‌میزنم زیرخنده خودم برگام میریزه میگم ...

ایجانم 🙂😍چقدر خوب هم سن خودم پیدا کردم 😍

چیکار می‌کنی عزیزم ؟!

بچه هم داری ؟!

الهییی

من میخندم اوکی هستم ولی خب بازم فوبیا دارم نمی‌دونم دیگه لعنتیو 🤦

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

😂😂😂😂 وای تصورتون کردم خندم بیشتر شد خیلی حتما با مامانت پشتش غیب کردین بعدش 😂😂😂فردایش چیزی نگ ...

خنده نمیذاشت که چیزی بگیم من گفتم بهش میگم مامانم  گفت حق نداری بگی خجالت میکشه فرداش مامانم عادی بود ولی من چشمم که بهش میخورد میترکیدم اینم گیرداده بود چرا میخندی بعدبهش گفتم چه گندی میگفت امکان نداره من نبودم چرا بیدارم نکردی

خنده نمیذاشت که چیزی بگیم من گفتم بهش میگم مامانم گفت حق نداری بگی خجالت میکشه فرداش مامانم عادی بو ...

😂😂😂😂😂😂😂 وای دلم 

خدا خیرت بده خیلی خندیدم 

ایجانم 🙂😍چقدر خوب هم سن خودم پیدا کردم 😍چیکار می‌کنی عزیزم ؟!بچه هم داری ؟!الهیییمن میخندم اوکی ه ...

دانشجوام ترم ۶ حسابداری ام و در جستجوی کار

نه بچه ندارم 

و شاید در شرف جدایی 🙂

توچی؟

دانشجوام ترم ۶ حسابداری ام و در جستجوی کارنه بچه ندارم و شاید در شرف جدایی 🙂توچی؟

بگردمم 🥲

من بچه کلاس اولی دارم و دانشجوی ترم یک معلمی و پرستار 

منم هعی بگی نگی هستم بین موندن و رفتن 🥲💔

😂😂😂😂😂😂😂 وای دلم خدا خیرت بده خیلی خندیدم

منم هروقت یادم میاد میترکم بعضی وقتام چیزی میگه میگم بروبابا گوزو اونم میگه ای خدا کی میشه یه نقطه ظعف  اینطوری ازت بگیرم تاحرف بزنی جلو همه بگم

بگردمم 🥲من بچه کلاس اولی دارم و دانشجوی ترم یک معلمی و پرستار منم هعی بگی نگی هستم بین موندن و رفتن ...

جانم 😍خدا حفظش کنه برات 

انشالله موفق باشی 

من از وقتی ازدواج کردم یه آب خوش از گلوم پایین نرفته نمیدونم چیکارکنم بمونم خودم داغون میشم برم هم پشتم کلی حرفه تو فامیل و غریبه

منم هروقت یادم میاد میترکم بعضی وقتام چیزی میگه میگم بروبابا گوزو اونم میگه ای خدا کی میشه یه نقطه ظ ...

اوخیییی بنده خدارو اینقدر اذیت نکن 😂😂😂