2777
2789
جانم 😍خدا حفظش کنه برات انشالله موفق باشی من از وقتی ازدواج کردم یه آب خوش از گلوم پایین نرفته نمید ...

قلب منی عزیزدلم ♥️ 

من تو عقد باردار شدم شکر خدا ولی اگه نبود پسرم تاحالا رفته بودم و اینکه شماهم قشنگ بشین فکر کن حواست باشه باردار نشی باردار بشی دیگه هیچ جوره راه برگشت نداری 

من فقط بخاطر پسرم موندم عزیزدلم ....

دعا کن برام لطفا 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مظلوم نیستا خواهر همین جدی بودنش باعث خنده بیشترم میشه

الهیییی 😂😂😂

انشالله همیشه خوش باشین کنار هم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

قلب منی عزیزدلم ♥️ من تو عقد باردار شدم شکر خدا ولی اگه نبود پسرم تاحالا رفته بودم و اینکه شماهم قشن ...

عزیزم حق داری اما اگه میبینی پسر نازتم داره اذیت میشه یه فکری بکن حتما 

من خداروشکر تنبلی تخمدان دارم اگرم تاحالا باردارنشدم به لطف این بیماریه😅

نمیدونم چیکارکنم شوهرم ازنظر اخلاقی خوبه ولی خیلی زود گول میخوره بی فکر میره جلو الکی الکی خوشه منو پیر کرده

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
تا باشه ازاین شادیها😆😆😆😆😆😆

😂😂😂😂

عزیزم حق داری اما اگه میبینی پسر نازتم داره اذیت میشه یه فکری بکن حتما من خداروشکر تنبلی تخمدان دارم ...

پسرم اذیت هست بگی نگی وقتی بحث میکنیم تمام تنش می‌لرزه ولی خب میگم باز باشم تا اینکه نباشم براش بهتره 🥲

چون بچه رو به من نمی‌ده 

و به شدت وابسته به باباشه پسرم...

حکمت خدا رو شکر 

منم تنبلی داشتم تو مجردی و باردار شدن عقد 💔

حکمت خدارو هزار بار شکر راضیم به رضاش ♥️

میگم بمونم خودمم پیر منم فدای سر پسرم بعد بزرگ شد می‌فهمه 

چقدر شوهرت منه

شوهر منم همینه اخلاقش جوری که همه میگن وای چقدر شوهر خوبی داری ولی نمیدونن یه سری رفتاراش خیلی بده 

پسرم اذیت هست بگی نگی وقتی بحث میکنیم تمام تنش می‌لرزه ولی خب میگم باز باشم تا اینکه نباشم براش بهتر ...

الهی بمیرم 

رفتی مشاوره؟ 

دقیقااا منم هرکی شوهرمو میبینه میگه وای عجب شوهر خوبی داری چقدر خوش اخلاقه 

ولی نمیدونن همه چی که خوش اخلاقی نیست 

یکم زرنگ بودن یکم سیاست یکم عرضه تو وجودش نیست 

تو این چندماه اخیر انقدر اذیت شدم تو زندگیم که مدام قلب درد دارم همیشه عصبی ام قبلا اصلا اینجوری نبودم من

الهی بمیرم رفتی مشاوره؟ دقیقااا منم هرکی شوهرمو میبینه میگه وای عجب شوهر خوبی داری چقدر خوش اخلاقه و ...

نه میگه مگه من روانیم بیام روانشناس و این حرفا ...

دقیقا منم یه ۷,۸ ماهی میشه احساس میکنم ناراحتی قلبی گرفتم مدام تیر می‌کشه و درد می‌کنه ....

این زرنگ هست ولی خب یحاهایی خیلی ساده و پخمه بازی در میاره ....

هههعععیییی چی بگیم خواهر .... صدای دوهول از دور خوشه 

نه میگه مگه من روانیم بیام روانشناس و این حرفا ...دقیقا منم یه ۷,۸ ماهی میشه احساس میکنم ناراحتی قلب ...

شوهر منم نمیادمیگه خودمون حلش میکنیم انگار حالا روانشناس قراره بکشتمون 

شوهر من بخاطر ساده بازیش ورشکست شده کارشو از دست داده اوضاعم خیلی افتضاحه 

هیچکس خبرنداره کل فامیل میگن خوشبحالت شوهرت هم شغلش خوبه پووولداره هم اخلاقش خوبه 

نمیدونن زندگیم چیشده که 

شوهر منم نمیادمیگه خودمون حلش میکنیم انگار حالا روانشناس قراره بکشتمون شوهر من بخاطر ساده بازیش ورشک ...

ای باباااا ....

عزیزم دعا میکنم برات بهترین ها رقم بخوره 

چشم هم تاثیر داره واقعا ....

من خیلی چشم دنبال زندگیم بود و هست .... یعنی قشنگ حس میکردم ....

انشالله خدا کمکون کنه 

ای باباااا ....عزیزم دعا میکنم برات بهترین ها رقم بخوره چشم هم تاثیر داره واقعا ....من خیلی چشم دنبا ...

اره واقعا چشم تاثیر داره 

کاش میشد بریم یه جایی که هیییچ آشنا و فامیلی نباشه

اره واقعا چشم تاثیر داره کاش میشد بریم یه جایی که هیییچ آشنا و فامیلی نباشه

آره واقعا موافقم باهات عزیزم ....