2777
2789
عنوان

سزارین بیمارستان صارم 1403

| مشاهده متن کامل بحث + 12402 بازدید | 39 پست
بیمه تکمیلی داشتم و لحاظ شد و ۱۵ میلیون اون ها دادننامه رو خودشون معرفی میکنند به پزشکهای اونجا و تا ...

سلام عزیز منم امسال میخواستم اونجا باشم سز چیکار کردین قبول کردنند دکترتون کی بود؟

سلام عزیز منم امسال میخواستم اونجا باشم سز چیکار کردین قبول کردنند دکترتون کی بود؟

کار خاصی نکردم یه سری مشاوره و دکتر و اینا

دکتر میرفندرسکی بودن 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تولد نی نی مبارک باشه

مرسی عزیزم.انشالله قسمت همه منتظرا😍

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

من زایمان قبلیم سزارین بودم و دیابت بارداری دارم اینسری هم قطعا سزارین هستم منم باید نامه روانپزشک و ...

زایمان قبلی سزارین باشه اصلا احتیاج به نامه نیست ! چون طبیعی اصلا زایمانت نمیکنن! فقط سزارینت میکنن

زایمان قبلی سزارین باشه اصلا احتیاج به نامه نیست ! چون طبیعی اصلا زایمانت نمیکنن! فقط سزارینت میکنن

اخه زنگ زدم صارم میگه باید بیای اینجا مشاوره روانپزشکی و پزشکی قانونی بگیری قبل هفته 12 پرونده تشکیل بدی و این حرفا منم بیخیال شدم شاید برم بهمن یا پیامبران

اخه زنگ زدم صارم میگه باید بیای اینجا مشاوره روانپزشکی و پزشکی قانونی بگیری قبل هفته 12 پرونده تشکیل ...

ای بابا ! این حرفا چیه! هرجا بری بگی قبلی سزارین بوده فورا قبول میکنن این حرفا رو ندارن 

سلام عزیزم امیدوارم حال خودتون و نی نی خوب باشه 

من چندتا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید.

من از یه تاپینگی متوجه شدم شما ای وی اف کردین درسته؟

و اینکه تحت نظر همون پزشکی که براتون انتقال جنین داد تا کی بودید؟