2777
2789
عنوان

سزارین بیمارستان صارم 1403

| مشاهده متن کامل بحث + 14294 بازدید | 52 پست
عزیزم من میخوام بهمن ماه این بیمارستان زایمان طبیعی کنم ، اطلاع دارین هزینه اش چقدر میشه؟

نه متاسفانه من سزارین خواستم.میتونید با حسابداری تماس بگیرید و بهتون اطلاعات لازم و قیمت و رو میدن .جوابگو هستن

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

سلام عزیزم

منم بهمن ماه میخوام زایمان سزارین انجام بدم

شما بیمه تکمیلی داشتین؟؟

من بیمه دارم میخوام از پزشک قلبم نامه بگیرم برای زایمان سزارین میخواستم ببینم برای نامه سخت گیری میکنن؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزممنم بهمن ماه میخوام زایمان سزارین انجام بدمشما بیمه تکمیلی داشتین؟؟من بیمه دارم میخوام از ...

بیمه تکمیلی داشتم و لحاظ شد و ۱۵ میلیون اون ها دادن

نامه رو خودشون معرفی میکنند به پزشکهای اونجا و تاییده سزارین میزنند براتون

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

من امروز رفتم نامه ی دکتر قلبم رو قبول نکردن گفت دلیل محکمی نیست برای شما نهایت کدوم دکتر و به چه دل ...

میشه بگی دکترتون کی هس؟

میشه بگی دکترتون کی هس؟

سلام عزیزم ممنون از اینکه تجربه زایمانتون رو از صارم گفتید خیلی دنبال نظرات راجع ب این بیمارستان بودم من ۱۶هفته هستم ..منتها برا بیمارستان نمی‌دونم کجارو انتخاب کنم شما چطور از بیمارستان نوبت گرفتید؟ حضوری رفتید؟ چون دکتر میرفندرسکی نوبتای اینترنتی‌شون پره

سلام عزیزم ممنون از اینکه تجربه زایمانتون رو از صارم گفتید خیلی دنبال نظرات راجع ب این بیمارستان بود ...

صارم رو بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار از زایمان راضی بودم

ولی! عزیزم از کلینیک راضی نبودم ! اونم بخاطر وقت و نوبت دهی ! از الان خودتو ننداز اونجا توی دردسر!

ببین تلفنی ازشون وقت بگیر اگر میخوای برای دکتر میرفندرسکی ولی من نوبت که میگرفتم مثلا میگفت ساعت ۴ دکتر نوبت شماست ببین قشنگ تا ۸ونیم یا نه شب باید مینشستم تا نوبت بشه! یعنی هروقت وقت گرفتی حواست باشه باید سه تا چهار ساعت منتظر بشی

من تا حدود ۲۶ هفته رفتم دکتر جای دیگه و فقط و فقط از ۲۷ هفته رفتم اونجا برای زایمان

اونم مجبور بودم اون هفته ها برای چکاپ برم اونجا وگرنه صدسال سیاه کلینیک اونجا نمیرفتم !فقط بخاطر دکتر و بیمارستان بود

هربار رفتم سه تا پنج ساعت معطل شدم و خودم و همسرم خسته و کوفته و کلافه برگشتیم !

هرچقدر پروسه زایمان و بخش و دکتر و رسیدگی خوبه هم نقدر کلینیک زنان باردار افتضاحه !

ولی برای زایمان مجبوری که هفته های اخر بری

بازم هرجور صلاحته !

صارم رو بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار از زایمان راضی بودمولی! عزیزم از کلینیک راضی نبودم ! اونم بخاط ...

ممنون عزیزم صارم تماس گرفتم مثل اینکه قانون جدید گذاشتن ک بالای دوازده هفته دیگه کسی قبول نمیکنن

ممنون عزیزم صارم تماس گرفتم مثل اینکه قانون جدید گذاشتن ک بالای دوازده هفته دیگه کسی قبول نمیکنن

ا واقعا! نمیدونستم

چه بده اینجوری

سلام عزیزِ دلم...امیدوارم هر جا کِ هستی حالِ دلت خوب باشه و تنِ خودت و نی نیت سلامت

گلم من هفته ۱۶ بارداری هستم و تحت نظرِ پزشک خودم بودم کِ فقط بیمارستانِ گاندی زایمان انجام میدن...منتها یِ باگ هایی داشتن کِ تهِ دلم زیاد راضی بِ زایمان پیشِ ایشون نبودم 

خلاصه دل و زدم بِ دریا گفتم چون صارم نزدیکِ ما هستش و شبانه روزی هم خدمات داره اینجا هم پرونده باز کنم خدایی نکرده اورژانسی کاری پیش اومد گاندی خیلی برام دوره...کِ خدا رحم کرد بِ موقع رسیدم چون گفتن بعد هفته ۱۲ میومدی امکان زایمان در اینجا رو نداشتی 

خلاصه سرت و درد نیارم دیگه تمام آزمایش ها و سونوها رو همون صارم انجام دادم تا الان و شانسی زدم دکتر میرفندرسکی یکبار ویزیت رفتم پیششون...ولی امروز از صبح یِ استرسِ سمی گرفته بودم بابتِ بیمارستان و انتخابِ دکتر میرفندرسکی 

کِ الهی خدا مرادِ دلت رو بده تاپیکت رو خوندم انقدر دقیق توضیح داده بودی انقدر دلم آروم شد و حالِ دلم خوب شد کِ کلی برات دعا کردم ❤️🥰❤️

سلام عزیزِ دلم...امیدوارم هر جا کِ هستی حالِ دلت خوب باشه و تنِ خودت و نی نیت سلامتگلم من هفته ۱۶ با ...

خداروشکر که کمک کرد.انشالله زودی شما هم به سلامتی و دلخوشی نی نی رو سلامت بغل کنی

فقط ی سوال عزیزم؟سزارین انتخابی بودی یا اجباری؟

انتخابی بودم عزیزم

سلام عزیزِ دلم...امیدوارم هر جا کِ هستی حالِ دلت خوب باشه و تنِ خودت و نی نیت سلامتگلم من هفته ۱۶ با ...

ببین عزیز من واقعا راضی بودم از پروسه زایمان.پیگیری هاشون، محبتاشون،اینکه خیلی کمکم کردن و رسیدگی کردن واقعا عالی بودن چرا باید بد بگم وقتی اینجور نیست و خیلی خوب بودن

بعد یه نکته دیگه انشالله واسه بعد دنیا اومدن نی نی، من بچه رو همون کلینیک نوزادان کودکان پایین بردم دکتر واقعا حرف نداشتن.با اینکه جوان هستن و اول گفتم وای شاید خب تجربه کافی نداشته باشن ولی خدایی به نسبت دو سه تا دکتر بیرون و سن و سال داری که بچه رو بردم و راضی نبودم کلینیک عالی بود ! دکترهاش، وقتشون و ازامایشگاه حرف نداشتن

کلینیک همیشه دکتر خوب داره و ۲۴ ساعتس و خیلی زود نوبتت میشه و معطلی خاصی نداره.گفتم برای بعدشم درجریان باشی عزیز☺️