2777
2789
عنوان

خانوما عفونت دارم یعنی

134 بازدید | 9 پست

تازه ازدواج کردم یه مدت فکر میکردم باردارم ولی تست زدم منفی شد 

از اولین باری که رابطه داشتیم همش شورتم زرد میشه و بو میگیره 

الانم دو سه روزه زیر دلم درد میکنه وقتی میرم دستشویی بعد ادرار خیلی اذیت میشم بلند شدنی 

فعلا شرایط دکتر رفتن ندارم 

قبلا عفونت قارچی داشتم برا همین میدونم عفونت قارچی نیس 

ترشحمم شفافه ولی گاهی توش تیکه های سفید داره 

یه کرم واژینال کلیندامازول ۲درصد بگیر شبی یک اپلیکاتور بزن +یه ورق قرص مترونیدزال ۲۵۰ ۸ساعت یکی . اره عفونته ! مهم نیس قارچی یا باکتریایی ب هردوی اینا این داروها رو استفاده کنی خوب میشه

یه کرم واژینال کلیندامازول ۲درصد بگیر شبی یک اپلیکاتور بزن +یه ورق قرص مترونیدزال ۲۵۰ ۸ساعت یکی . ار ...

واقعا قطعی ؟

شما این علائمو داشتی میشه بیشتر توضیح بدید خیلی میترسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ترشحات شفاف دارید طبیعیه شاید برای تخمکگذاری باشه ولی اگه زرد و سبز باشه عفونت باکتریایی هست باید مترونیدازول بخوری

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱
اگه ترشحات شفاف دارید طبیعیه شاید برای تخمکگذاری باشه ولی اگه زرد و سبز باشه عفونت باکتریایی هست بای ...

سه روزه درد دارم 

ترشحمم شفافه ‌ولی گاهی تیکه های سفید داره 

مشکل دیگه هم لباس زیر پ چرا زرد میشه بود میگیره اصلا سابقه نداشته برام 

سه روزه درد دارم ترشحمم شفافه ‌ولی گاهی تیکه های سفید داره مشکل دیگه هم لباس زیر پ چرا زرد میشه بود ...

روز چندم سیکلتون هستید؟

از روز اول که پریود شدی تا الان چند روز شده؟

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱
روز ۲۰ ۸ روز دیگه پریودیمه

حالا فردا مترونیدازول بخور اگه دردت بهتر شد که یعنی از عفونته

یه کرم واژینال کلیندامازول ۲درصد بگیر شبی یک اپلیکاتور بزن +یه ورق قرص مترونیدزال ۲۵۰ ۸ساعت یکی . ار ...

عزیزم میگم امکانش هست از کرم واژینال آدم دل پیچه و دل درد بگیره یانه؟؟من بار اوله استفاده میکنم همش دل‌پیچه و گلاب به روتون اسهالم

از کرمه به نظرتون یا نه؟؟