2777
2789
عنوان

پدرم تنهاست همیشه

378 بازدید | 30 پست

دوستان خیلی عذاب وجدان دارم کمکم کنید

من بابام می‌ره سره کار ساعت 3 اینا میاد بعد ما خوابیم اونم می‌خوابه ساعت 6 تا 12 هم ما میریم خونه خالم هرشب بعد خیلی گناه داره همیشه خونه تنهاست نمیدونم چکار کنم امسالم دوبار رفتیم مسافرت کوتاه نبردیمش (بخاطر اخلاقش خیلی اخلاق بدی داره یکم پول خرج کنی عصبی میشه یکم ترافیک باشه عصبی میشه کلا اعصابش خورده همش دعوا میشه اگه ببریمش)ولی خیلی دلم میسوزه به هرحال بابامه ولی نمیتونم کاری هم بکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من سعی میکنم هرشب برم پیش بابام چون تنهاست به جای عذاب وجدان کمتر برو خونه خاله ت بمون فضای خو ...

دست راستت رو سر اسی جان و خواهرش 🙌🏻

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

خوب نرید خونه خالت چند روز پیشش باشید

نمیشه آخه مامانم می‌ره ماهم باید بریم مامانم بخاطر اخلاق بابام فراری شده همش می‌ره خونه خالم بابام اعصابش از شوهر خواهرش خورده سر مامان من خالی می‌کنه اعصابش از هرچی خورده سر مامانم خالی میکنه

حالا شاید برنامه خوابمو الکی خراب کردم نرفتم 

گناه داره ،دوست براش پیدا کتید ،یا بیشتر دور ش باشید هر روز خونه خاله جه خبره ،گناه داره طفلک 🥺

آخه شما تصور کنید کل خانواده اسی نیست شب فقط باباشه خب خودشم افسرده میشه تو خونه بمونه . مثلا مامانشم ممکنه ناراحت بشه دخترش باهاش خونه خواهرش نیاد .

البته واقعا هر شب هم درست نیست مثلا چند روز یک بار . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

عزیزم من سعی میکنم هرشب برم پیش بابام چون تنهاست به جای عذاب وجدان کمتر برو خونه خاله ت بمون فضای خو ...

راست میگی آدم باید عمل کنه

حتما اینکارا رو میکنم ممنون

راستی میگم من بچه های خالمم دبستانی ان باید تو درسا کمکشون کنیم اونو چکار کنیم؟

مامانت کجاست؟

پدرت با زبون بی زبونی داره میگه همسر و همدم میخواد

اخلاق بدشم شاید به خاطر همین تنها بودنشه

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

گناه داره ،دوست براش پیدا کتید ،یا بیشتر دور ش باشید هر روز خونه خاله جه خبره ،گناه داره طفلک 🥺

آخه کلا دوست نداره کسی بیاد خونمون چون کسی بیاد خب باید خرج کنه ماهم دستمون تنگه همیشه بعد حقیقتش بخاطر اخلاقش کسی دورش نمیمونه

خودش دوست داره اما چون نمیخواد هزینه کنه نمیره باهاشون بیرون یا دعوت نمیکنه بیان خونه بزور اونا دعوت کنن ‌‌. 

واقعا گناه داره . حتی وقتی ما هستیم اصلا انگار تو خونه نیست . 

اما نمیدونم چرا حس معذب بودن کنار بابام دارم ( بیشتر ریشه تو کودکی مون داره ) حتی اگه ما خونه باشیم اصلا با بابام حرف نزنیم اونم حرف نمیزنه انگار یک جا زندگی نمیکنیم.

من اسی نیستم ابجیشم *