2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد مهاجرت کنم ولی

671 بازدید | 41 پست

دوستان راستش یه موضوع هست که خیلی داره عذابم میده... راستش من خیلی دلم میخواد مهاجرت کنم و این موضوع رو همه ی فامیل و همه خانواده میدونن ولی هنوز شرایط ندارم یعنی آیلتس نگرفتم ولی دارم میخونم برای آیلتس...حتی ممکنه روزی چند مرتبه گریه کنم چون واقعا آرزوم هست مهاجرت کنم و از زندگی تو ایران خیلی خستم مخصوصا از شهرمون که خیلی کوچیک و مسخرس ولی خانوادم با این که اشکم رو میبینن به جای دلداری بهم زخم زبان میزنن مخصوصا مامانم.همش بهم میگه بمون اینجا و این حرفاش منو آزار میده و حتی خودشم چون میدونه که با این حرفش اشکم میگیره بهم میگه که همش بمون اینجا بمون و نمیزارم بری... واقعا داره عذابم میده دیگه برام نای نزاشته و خودشم لذت میبره اشک هامو میبینه. واقعا دیگه از رفتارش خسته شدم و تا اشکمو میبینه خودشو میزنه به قلب درد که اخ قلبم درد گرفت و گمشو برو و... در صورتی که خودش اشکم رو در میاره. هیچ وقت حمایتم نمیکنه فقط از زندگی ناامیدم میکنه.. بچه هم نیستم 25 سالمه ولی واقعا خستم کرده. بخدا انقد بهم زخم زبان میزنه که خدا میدونه. لیسانس گرفتم خواستم تحصیلی اقدام کنم واسه ارشد اما مامانم گیر داده ارشد اینجا بخون و کلا بمون اینجا و خودشم میدونه که وقتی اینو میگه من عذاب میکشم و اشکم در میاد و لذت میبره. بخدا افسرده شدم چن وقته حالم بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهندسی صنایع

اونوقت پذیرش میشی جایی با این رشته؟ بعد میدونی حداقل باید دو سه تومن با خودت ببری؟ 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من پیشنهاد میدم بجا مهاجرت، یه مسافرت برو اون سمت

یکم طولانی تر بمون

ببین میتونی یه کشور غریب، تک و تنهااااا تو اون ناامنی ، بمونی؟

نه مادر 

نه پدر

وقت مریضی،بیماری ،مشکلات هم تنهایی

دلتنگییییییی

فرهنگ متفاوت 

غذاهای خیلی متفاوت

شهروند درجه دو بودن

تازه اگرم شغل نداشته باشی باید بری رستوران کار کنی و ...

اگر تونستی بمونی،پس مهاجرت کن 

اکثرا برا حجاب و اینا میرن

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
منم یه چند وقتیه فکر مهاجرت به کره جنوبی زده به سرم با بورسیه هنوز به خانوادم نگفتم میترسم قبول نکنن

مادر من خیلی آدم مودی ای هست. قبلا خودش کلیییی حمایت می‌کرد برو این حرفا. الان همش عذابم میده واقعا خستم کرده. یا حتی بعضی وقتا میگه میری میری ولی فرداش دوباره دست میزاره رو نقطه ضعف من که ایران بهترین جای دنیاس. آخه خدایی کجاش ایران بهترین جای دنیاس. به هر کی بگی خندش میگیره. مادرم واقعا آدم غیر تحمل و مضخرفیه 

شما با این روحیه واقعا بمون اینجا نرو ، اونجا فکر نکن پول مفت به کسی میدن باید هر روز کار کنی مگر نه از گرسنگی میمیری ، حتما ویدیوهای میسا تو چنل فرازبان رو نگاه کن تو یوتیوب ، 5 سال مهاجرت کرده کانادا ، اگر واقعا قصد مهاجرت داری خیلی بهت کمک میکنه ، هزینه زندگی و اجاره خانه در کانادا بالاست

نه ازم خیلی بدش میاد اینو دیگه بعد این همه سال فهمیدم همش از من فرار میکنه واقعا دیگه نای زندگی ندار ...

هیچ مادری از فرزندش بدش نمیاد تکه ای وجودشی 

این حس ها از طرف خودته شایدم مادرت رفتارهایش طوریه ک ب ظاهر اینطور نشون بده

اما قلباً دوستت داره 

لایک نکن خیرشو ببینی