2777
2789

وقتی کارای شوهرم خیلی بهم فشار میاره دوست دارم برم و از دستش خلاص شم . ولی این دفعه که داشتیم تا تهش میرفتیم فقط بچه هام و آیندشون جلو چشمام بود . اگه با منم میومدن زندگیشون خراب میشد و اگه با شوهرمم میموندن ، همینطور . هر جوری فکر میکردم و از هر راهی فکر میکردم چیزی جز نابودیشون جلو چشمام نمی اومد.  همیشه میگفتم چرا بعضی ها میگن بخاطر بچم دارم تحمل میکنم . هر کس میگه دور از جونتون احمقه . ولی این روزا به بچه هام بیشتر نگاه میکنم بیشتر توجه میکنم و بیشتر از قبل از کنارشون بودن دارم لذت میبرم . داشتم از دست میدادمشون . 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من آدمایی که میگن لاق بگیر و بچه بزرگ میشه رو درک نمیکنم

ما مسئول زندگی بچه هامون هستیم ما خواستیم اونا به دنیا بیان اونا که از ما نخواستن به دنیاشون بیارین

معجزه کن صبر مرا 
من آدمایی که میگن لاق بگیر و بچه بزرگ میشه رو درک نمیکنمما مسئول زندگی بچه هامون هستیم ما خواستیم او ...

ببین زندگیه من جوریه که از هر راهی که فکر میکردم و با خودم میگفتم که این کارو میکنم و اونکارو میکنم ، بازم میدیدم نه اینجا موندم خیلی بهتره 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 
چطور ؟

دقیقا مثل همیم   منم بقدری دلم میخاد بزارم برم   تا پای طلاق هم رفتیم   ولی فکر بچهام نزاشت هرجوری  بدبخت میشدن با من رفاه ندارن  پیش پدر هم یا زیر دست زن پدر  یا مادرشوهرم که داغونن    در هرصورت  تنها راه همین بود که بپذیرم  قربانی بشم بخاطر بچهام   البته دارم سعی میکنم  زندگی خوبی داشته باشم ولی ته ته دلم یچیز دیگه ایه

ببین زندگیه من جوریه که از هر راهی که فکر میکردم و با خودم میگفتم که این کارو میکنم و اونکارو میکنم ...

منم منظورم سعادت و رشد و تعالی بچه هاست

بچه میوه زندگیه

آخرش یه خانم اگه جدا بشه و اون جدایی به نفع بچه نباشه میوه زندگی آدم نمیرسه و کال میشه... 

معجزه کن صبر مرا