2777
2789
عنوان

گوشوارمو به همسرم بفروشم قبوله

634 بازدید | 34 پست

بچه ها من یه مشکلی داشتم به آخر خط رسیده بودم گوشواره دور سرم چرخوندم نذر کردم بفروشم صدقه بدم به یه نیازمندی که میشناسم ، بعد الان همسرم میگه پولش هرچی باشه من میدم گوشواره رو واس خودت نگه دار، من میگم قبول نیس باید بفروشم پولشو بدم، حالا میگه خب به من بفروش، قبوله یعنی؟ گیر داده میگه برو قیمت بگیر هرچقدر طلافروشی گفت ازت میخرم، خانمها یی که مسائل شرعی نذر رو میدونن لطفا بگن؟

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

نمیدونم کار درستی هست یانه

ولی به همسرت بفروش بعد پولش رو بده نیازمند

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عیبی داره پولشو نذر کردی به شوهرت بفروش

اخه شوهرم میخواد دوباره بده به من، من ازون گوشواره دل کندم نمیخوام تو زندگیم باشه

شما به میزان اون گوشواره پول بده به نیازمند چراسختش میکنی

بله درسته ، من اون روز پول هم داشتم ولی دلم میخواست باارزش ترین چیزمو بدم ، الان احساس میکنم کلک میشه دغل بازی میشه

استدلالت اشتباهه با این حال زنگ بزن دفتر مرجع تقلید بپرس اروم بشی ولی تو در واقع پول گوشواره نذر کرد ...

ببین اون گوشواره ارزش معنوی داشت برام ازش دل کندم ، شوهرم میدونه دوسش داشتم چقد واس همین میگه

فکر کنم بشه ‌ . منطقیه شوهرت خریداره تو فروشنده داره ازت میخردش . بعدش هم میده به خودت . تا جایی که من بلدم میشه ولی به حرم امام رضا زنگ بزن مطمئن شو .

۰۵۱۳۲۰۲۰

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بله درسته ، من اون روز پول هم داشتم ولی دلم میخواست باارزش ترین چیزمو بدم ، الان احساس میکنم کلک میش ...

نه عزیرم قطعا نیازمند به پول اون گوشواره نیازداره که شما دغل بازی در نیاوردی و میدی، نمیخوادزینتی استفاده کنه ازش که 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خوب برو گوشوارت رو عوض کن یکی دیگه بگیر. به اندازه پولش هم از شوهرت پول بگیر بده به نیازمند.

عزمزمه اصلا مشکل گوشواره خریدن ندارم، چندتا گوشواره دیگ دارم ، ولی خب من اون خاص ترین رو نذر کردم با تمام وجودم 

فکر کنم بشه ‌ . منطقیه شوهرت خریداره تو فروشنده داره ازت میخردش . بعدش هم میده به خودت . تا جایی که ...

ممنون، کد نمیخواد؟