خانوما من چند سال پیش یه دفتر خاطرات اکسم بهم داد توش برام شعر گفته وقتی ازدواج کردم بعنوان یادگاری بهم داد منم اونموقع دلم براش سوخت ازش گرفتم چند بار خواستم بندازمش دور ولی اینکه یه نفر اینجوری شعر برام گفته خوشم میومد ننداختم دور تو کتاب و سایلم بود به جایی که اصلا اونجا رو کار نداشتیم امشب دوست شوهرم اینجا بود منو شوهرم رفتیم دنبال چیزی بگردیم یهو شوهرم اون دفترو دید منم سریع ازش گرفتم و رفتم تو آشپزخونه اونم اومد بیرون جلو دوستش چیزی نگفت فقط با اخم شدیدذدد نگام کرد و بعدش با هم رفتن بیرون حالا چکار کنم وقتی اومد چی بگم 😵😵
یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل سایه تاریک زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد . و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل سایه تاریک زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد . و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....
خو بدتر میشع میگه حتما چیزی بوده کندی خدایا چه گندی زدم یمدت بود منو رو سرش میراشت بهم نمیگفت بالا چشمت ابروعه با این خرابکاری دوباره دور دور اون میشه 😭😭😭
خو بدتر میشع میگه حتما چیزی بوده کندی خدایا چه گندی زدم یمدت بود منو رو سرش میراشت بهم نمیگفت بالا ...
نفس عمیق بکش
یه لیوان اب بخور
چیزی برای ترسیدن نیست ۴ تا دونه شعر
همین الان برو قامیش کن یه جا امن
حرفش شد بزنش به خنده بگو یه دفتر مال دوران مدرسه امه چیز مهمی نبود
اگر هم دبگه پیداش کرد بگو مال دوستمه تو مدرسه دختر بود برای شوخی اینا رو نوشته