2777
2789
عنوان

تورخدا فوووری بیاید

85 بازدید | 14 پست

خانوما من چند سال پیش یه دفتر خاطرات اکسم بهم داد توش برام شعر گفته وقتی ازدواج کردم بعنوان یادگاری بهم داد منم اونموقع دلم براش سوخت ازش گرفتم چند بار خواستم بندازمش دور ولی اینکه یه نفر اینجوری شعر برام گفته خوشم میومد ننداختم دور  تو کتاب و سایلم بود به جایی که اصلا اونجا رو کار نداشتیم  امشب دوست شوهرم اینجا بود منو شوهرم رفتیم دنبال چیزی بگردیم یهو شوهرم اون دفترو دید منم سریع ازش گرفتم و رفتم تو آشپزخونه اونم اومد بیرون جلو دوستش چیزی نگفت فقط با اخم شدیدذدد نگام کرد و بعدش  با هم رفتن بیرون حالا چکار کنم وقتی اومد چی بگم 😵😵

قایمش کن  اومد بگو دفتر خاطرات دبیرستانم بود خگالت میکشیدم بخونیش

بعد  اتیشش بزن

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چرا ننداختیش دور ،دلم نیومد چیه دیگه

بشین یه ورق بزن ببین چرت و پرت ننوشته باشه بعد که اومد بگو اینا رو خودم نوشتم تو دوران نوجوونیم ،عاشق شعر بودم خجالت کشیدم تو ببینیش

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
میترسم بگه بیارش بخونم 😵😵😵

نترس همین نزار  ترست نقطه ضعفت بشه 

قوی باش بگو شخصیه  بحثو عوض کن 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

نوشته هارو از دفتر بکن بزا جای دیگه

خو بدتر میشع میگه حتما چیزی بوده کندی خدایا چه گندی زدم یمدت بود منو رو سرش میراشت بهم نمی‌گفت بالا چشمت ابروعه با این خرابکاری دوباره دور دور اون میشه 😭😭😭

نترس همین نزار ترست نقطه ضعفت بشه قوی باش بگو شخصیه بحثو عوض کن

نمیشناسیش اینجوری میگی خط قرمزش این چیزاس همین یه ساعت پیش داشتم تو یه تاپیک میگفتم شوهر منم رو اینجور مسایلی وحشی میشع یهو برام پیش اومد 

خو بدتر میشع میگه حتما چیزی بوده کندی خدایا چه گندی زدم یمدت بود منو رو سرش میراشت بهم نمی‌گفت بالا ...

نفس عمیق بکش 

یه لیوان اب بخور 

چیزی برای ترسیدن نیست ۴ تا دونه شعر 

همین الان برو قامیش کن یه جا امن 

حرفش شد بزنش به خنده بگو  یه دفتر  مال دوران مدرسه امه چیز مهمی نبود 

نفس عمیق بکش یه لیوان اب بخور چیزی برای ترسیدن نیست ۴ تا دونه شعر همین الان برو قامیش کن یه جا امن ح ...

خدا کنه با ابن حرف کوتاه بیاد ولی تا مدتها دیگه بهم شک داره می‌شناسمش😭😭😭😭

نمیشناسیش اینجوری میگی خط قرمزش این چیزاس همین یه ساعت پیش داشتم تو یه تاپیک میگفتم شوهر منم رو اینج ...

خب میخای چیکار کنی همینجوری بترسی ک فلان میگه فلان کارو نیکنه 

اگر هم دبگه پیداش کرد بگو مال دوستمه تو مدرسه دختر بود برای شوخی اینا رو نوشته