2777
2789

تو اینستا چند تا کلیپ چالش دیدم که مثلا خانمه داره لباس اتو میکنه شوهره هم کنارش نشسته و سرش تو گوشیه بعد یهو اتو رو گذاشت رو دست شوهره... شوهره هم یه متر پرید بالا 

جالب اینکه همشونم میگفتن چقدر دااااغ بود😂😂😂(اتوی خاموش) 

من انجام دادم کلی خندیدیم 🤣🤣شوهر منم گفت پ چرا انقدر داااغ بود 😐😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خطرناکیه شاید یه واکنش سریع نشون بدن و موجب آسیب خودتون بشه.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

😑😂😂بعد که گفتی خاموشه چه واکنشی نشون داد

اولش یه متر پرید یه فحشمم داد بعد که من خندیدم تازه فهمید خاموش بوده بعد گفت پس چرااا انقدر دااااغ بود؟ منم گفتم کلا خاموش و سرده

در این حد وحشی ینی😐😂

اره بابا مردا جونشونو خیلی دوست دارن تو همه ی چالشا زنا بعدش یه کتک مفصل همراه با خنده داشتن.... شوهره من یه فحش زشتی بهم داد خودش بعدش معذرت خواهی کرد 😒😂😂

اره بابا مردا جونشونو خیلی دوست دارن تو همه ی چالشا زنا بعدش یه کتک مفصل همراه با خنده داشتن.... شوه ...

همسر من اینقد جلف دلقکه مطمئنم بعدش روده بر میشه😁😁😁

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

همسر من اینقد جلف دلقکه مطمئنم بعدش روده بر میشه😁😁😁

حتما قبلش دوربین کار بزارین خیلی جالبه.... من که فیلم گرفتم ولی چه فایده نمیشه نشون کسی بدم چون فحش داده😂😂

در این حد وحشی ینی😐😂

اگه ملکه شده باشه نمیشه جلوشو گرفت.

مثلاً شما حین رانندگی یهو گربه بیاد وسط خیابون سرتون پایین می‌کنی و نگاه می‌کنی ببینی ترمز کدومه؟؟؟؟؟

یا اینکه سریع ترمز میگیری؟؟؟؟ حالا ممکنه زیرپات یه چیزی هم له بشه 

به این میگن ملکه .

هر چیزی ملکه شده باشه دست آدم نیست اون ملکه فرمان میده.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اره بابا مردا جونشونو خیلی دوست دارن تو همه ی چالشا زنا بعدش یه کتک مفصل همراه با خنده داشتن.... شوه ...

وای وای وای چند ماه پیش همسرم خیلی حرصم داد رفتم باسن مبارکشو گاز گرفتم 😬😬 به طور ناخوداگاه با پاشنه پاش زد رو پشت سرم بقدری سرم درد گرفت که سرم گیج رفت ایشونم پاشنه پاش بشرت درد گرفت به خودش میپیچید یعنی شدت ضربه اونقدر زیاد بود

حالا من بعد اینکه از خواب بیدار میشم تا چند ثانیه مثلا سی ثانیه اول هیچ اتفاقی رو به خاطر نمیارم حتی وقتی سوالی ازم میپرسه به خاطر ندارم ایشون کی هستن 😳

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم