b_ahar مدیر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1453 عنوان سردردی که با هیچ زهرماری خوب نمیشه کمک🥲😫😭 | مشاهده متن کامل بحث + 3114 بازدید | 59 پست استامینوفن نوافن ژلوفنچای دمنوش و هزار تا کوفت و زهرمار دیگه هیچ تاثیری نداذه مخصوصا وقتی که قبلش عقبی شده باشم آزمایش کامللل دادم دکتر گفت آرمایشت مشکلی نداره ولی باید بری دیش دکتر مغز و اعصاب فعلا شرایطش و ندارم چیکار کنم موقتا خوب بشه بغلم کن 🫂 بغل کن روحمو که خستس 🥲 بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔 1403/07/06 | 17:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
b_ahar مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1453 فشار نداریگ نه ندارم بغلم کن 🫂 بغل کن روحمو که خستس 🥲 بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔
b_ahar مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1453 پاتو ده دقیقه بذار تو تشت آب گرماگر میگرنه،برو تو اتاقی که نه نور هست و نه صدا متاسفانه از لحاظ سر و صدا اصلاااا آسایش نداذم اصلااا بغلم کن 🫂 بغل کن روحمو که خستس 🥲 بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7695 نه ندارم یه لیموترش رو نصف کن بمال رو پیشونیت 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه
b_ahar مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1453 تریاک بکش عوارض ترکه مرسی پیدا کردم دلیلشو😂 بغلم کن 🫂 بغل کن روحمو که خستس 🥲 بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔
zemad_irrr عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 974 سنم کمه ها از سن کم شروع میشه، من خودم از ۱۶ سالگی شروع شد _ و قسم به رخنهیِ شوق در هنگامهیِ اشک؛ که آرزوها، آرزو نمیمانند...✨ خدایا شکرت ♥️ | محب الحسین ع❤️
b_ahar مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1453 من شاید باور نکنی چای تیره ک میخورم سر دردم خوب میشه تاثیر نداشت واقعا قهوه هم خوردم بغلم کن 🫂 بغل کن روحمو که خستس 🥲 بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔
b_ahar مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1453 فقط ریلایف هزینه ش چقدره؟ همه ی داروخانه ها دارن؟ بغلم کن 🫂 بغل کن روحمو که خستس 🥲 بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔
شاینا۹۶ عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2818 هزینه ش چقدره؟ همه ی داروخانه ها دارن؟ داروخونه نداره سوپریا دارن .مخصوصا سردرد شدیده.گرون نیست.سرچ کن تونت میاره میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄
b_ahar مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1453 میگرن داری احتمالا.با صدای اهنگزیاد.بوی عطر زیاد.یا مثلا غذا خوردنت وقتی دیر بشه .یا فشار و شوک و خ ... وای وای دقیقاااابه جز دیر غذا خوردن همه ش هستتت اصلا درمان نداره؟ من میگم با بوی عطر سردرد میگیرم هیچکس باور نمیکنهمامانم یه عطری برا خواهرم خریده بوش خوبه ولی روزی سه چهار بار میزنه به خودش اصلا هم گوض نمیده ولی الان از این نیست بغلم کن 🫂 بغل کن روحمو که خستس 🥲 بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔
b_ahar مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1453 از سن کم شروع میشه، من خودم از ۱۶ سالگی شروع شد وای چیکارش کردین؟ بغلم کن 🫂 بغل کن روحمو که خستس 🥲 بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔
شب_آرام عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 40 سردردی که با دارو خوب نشه حتما باید پیش دکتر مغز و اعصاب بری ممکنه خطرناک باشه لطفا جدی بگیر
b_ahar مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1453 زلفای تو لوله لوله ندارم حوصله ی گردش بغلم کن 🫂 بغل کن روحمو که خستس 🥲 بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔
toothless_crone عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 996 داروخونه نداره سوپریا دارن .مخصوصا سردرد شدیده.گرون نیست.سرچ کن تونت میاره شما حتما جنوب هستین که سوپریاتون دارن.شهرای دیگه ندارن مگر بعضی مغازه های لوازم خارجی فروشیاستارتر همین الان برو داروخونه شیاف دیکلوفناک۱۰۰ بگیر بذار یه ربع بعدش راحت میشی
b_ahar مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1453 سردردی که با دارو خوب نشه حتما باید پیش دکتر مغز و اعصاب بری ممکنه خطرناک باشه لطفا جدی بگیر کاشکی یه مرضی باشه بلاتکلیفی واقعا بدترههیچ کسم باور نمیکنه بغلم کن 🫂 بغل کن روحمو که خستس 🥲 بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔