2777
2789
عنوان

خیانت شوهر خواهرم به خواهرم

350 بازدید | 21 پست

زندگی خواهرم رو هواست خواهش میکنم دلسوزانه راهنمایی کنید ماجرا از این قراره که شوهر خواهر قبلا چندین بار به خواهرم خیانت کرده و هفته پیش همسایه خواهرم به خواهرم گفته که شوهرت زن اورده خونه و فیلم گرفته و به خواهرم نشون داده الانم خواهرم با دو تا پسر بچه اومده خونه پدرم نمیدونه چی کار باید بکنه درضمن این اقا اخلاق بسیار تندی داره ولی تو این هفته خیلی خودشو پشیمون نشون داده و به دست و پای خواهرم افتاده که برگرد من اشتباه کردم حتی مادرشو اورده خونه پدرم که خواهش کنه خواهرم برگرده سر زندگیش 

خواهرت بگو ازش بخاد سند خونه ای چیزی به اسمش بزنه این مرد ک ادم بشو نیست حداقل خواهرت بیچاره نشه

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرت بگو ازش بخاد سند خونه ای چیزی به اسمش بزنه این مرد ک ادم بشو نیست حداقل خواهرت بیچاره نشه

همین باید ازش چیزی بخواد ولی چطوری عنوان کنیم چون خودشم به شدت پشیمانه 

خیانت ک باز میکنه شک نکن 

اما اگ خواست برگرده چون بچه داره حق طلاق و اگ چیزی داره بگو بکنه حداقل نصفشو بنامش 

اینم بگم اگ بدون هیچی برگرده شاید ی مدت خیلی کم خوب بشهاما چون ب خیانت عادت کرده شک نکن باز خیانت میکنه 

طلاق موضوعی نیست که به راحتی بشه راجع بهش تصمیم گرفت مخصوصا با بچه

برای آخرین بار بهش فرصت بدن ولی یه شرط شدنی مالی یا حقوقی بذارن

ولی اگر باز تکرار کرد، آیا خواهرت پشتوانه مالی داره؟ 

اگر نداره، آیا پدرت میتونه ازش حمایت کنه؟ 

از عهده بچه هاش بر میاد؟ 

آسیب روحی نمیبینن؟ 

طلاق خیانت راه حل نداره از ذات خرابم میادذات بدم نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است خواهرت الان تا جوونه ...

خودش مستقل نیست پولی نداره دوتا پسر بچه داره چطوری طلاق بگیره 

چون میگی اخلاق تندی داره باید بره مشاوره که فکر نکنم بره  ولی خواهرتم باید بره مشاوره .ببخشید ولی اوضاع روابطشون شاید خوب نیست االته حق رو به اقا نمیدم شاید ایشون تنوع طلبه شایدم خواهرت زیاد ان چنان روابط گرمی نداره اللته که مجوز رفتار اقا نمیشه ولی به هر حال یکی از علل خیانت شاید همین رکابط زناشویی ضعیف باشه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
همین باید ازش چیزی بخواد ولی چطوری عنوان کنیم چون خودشم به شدت پشیمانه

خیلی رک و پوست کنده بگه یا باید مهرو بدی یا اگ ی فرصت دیگه میخای باید اینکارو بکنی بالاخره هر اشتباهی تاوانی داره 

اینجور ادمای هوس باز زندگیو ب باد میدن فردا روز از خاهرت بیخبر ور میداره همچیشو ت راه هوس میده میره

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

عزیزم خاله من با یک بچه شوهرش رو یبار با خانمی تو خونه دیده بود ب خاطر بچه‌اش بخشید چند وقت بعد مرتیکه دوباره کارشو تکرار کرد ذات خراب درست بشو نیست درسته بچه داره خواهرت ولی مطمئن باشه طلاق ب نفعشه

روغن به روی آب ندارد فضیلتی... با ما به جای چرب زبانی زلال باش... گیرم که خلق را به طریقی فریفتی... با دست انتقام روزگار چه خواهی کرد؟!...