2777
2789
عنوان

نامزدم روانی شده

521 بازدید | 26 پست

بچها نمی‌دونم درسته با این آدم ادامه بدم یا ن دیشب سر این که من گوشیمو ندادم چک کنه هیچ وقت این کارو نمی‌کرد یهو انجام داد منم بدترش کردم هی گفتم گوشیمو بده انگار ک چ چیز مهم هست اینم به شک افتاد دستمو پیچوند حرفای بد زد کلی دعوا کردیم الآنم اصلا حالم خوب نیست چیکار کنم بنظرتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه چیزی نداشتی دلیل نداشت بخوای اونجوری کنی وقتی وارد زندگی مشترک میشی هیچ چیز شخصی نداری

چطور میشه میتونین خصوصی ترین اندام بدن همو ببینید بعد به گوشی میرسه بگید گوشی وسیله شخصیه؟

منو شوهرم جفتمون رو گوشی هم اثر انگشتامون هست هیچوقتم ن من سمت گوشیش میرم ن اون

اولین قدم برای یه رابطه موفق اعتمادع بنظرم کارع خودت اشتباه بودع ن همسرت من هروقت همسرم بگه گوشیتو بده با کماله میل تقدیمش میکنم چون چیزی ندارم

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

چرا گفت گوشيت رو ببينه؟ و تو چي شد انقذ مقاومت كرديايا قبلا خودت گوشيش رو چك كرده بودي؟

یهو عکس قدیمی اون نشون داد بعد من نشون دادم یهو گوشیمو گرفت خواست همه شو ببینم خب دوس نداشتم بعضی عکسام ببینه من ن چک نکردم تالا گوشی اونو 

دقیقا خودم گند زدم

عب نداره خودتو سرزنش نکن بشین باهاش حرف بزن بگو چون همچین چیزی بینمون اتفاق نیوفتاده بود تعجب کردم عصبی شدم فک کردم بهم شک داری و حتما قضیه عکسو بهش بگو که یسری عکس داشتم که خجالت کشیدم ببینی اینجوری بگو نزار الکی شک دامن بزنه ب زندگیت

یهو عکس قدیمی اون نشون داد بعد من نشون دادم یهو گوشیمو گرفت خواست همه شو ببینم خب دوس نداشتم بعضی عک ...

خب اين خيلي فرق داره با اينكه بياي بگي خواست گوشيم رو ببينه

فكر نكنم توي روابط خيلي تزديك و صميمي بشه تا اين حد مرز گذاشت ك بگي فقط همين عكسي ك گفتم رو ببين كنارش رو نبين

شايد اگه برا خودتم اتفاق مي افتاد واكنش بدي داشتي

حالا نه پيچوندن دست ولي بالاخره فكرت بهم ريخت 

خب اين خيلي فرق داره با اينكه بياي بگي خواست گوشيم رو ببينهفكر نكنم توي روابط خيلي تزديك و صميمي بشه ...

ارع من خودم به شخصه شوهرم اینجوری بگه لهش میکنم🤣🤦‍♀️