2777
2789
عنوان

تابستون من چطور بود عکس📸🌱🕊

2245 بازدید | 104 پست

تابستون من پر از اتفاقات عجیب بود، یاد گرفتم که "هیچ حالی دوام، ندارد" و بالاخره میگذره، به قول شاعر

-چون سر آمد دولتِ شب هایِ وصل، بگذرد ایامِ هجران نیز هم- 

تابستون، از دست دادنِ عزیز داشت، مسافرت به رشتِ عزیزم‌و داشت، آشتی کردن با لاک و ناخون هام رو داشت، اشتباه داشت، خنده داشت، خودم بودن داشت 

خودسانسوری نکردن داشت...

لاکِ جدید بعد از سه سال!🐳

رشت و صدف و سبز🌱🦋

جمع کردن صدف‌ها🫧

چایِ لبِ دریا و سوزِ سرما🦕🪻

یارِ سخن نگفته و سخن شنیده‌یِ من: سهراب سپهری🕊

درست کردن شیشه‌یِ سفر💛

تابستون شما چطور بود؟🫶🏿

در حال تلاش برای پیدا کردن خود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به به چقد کیف کردم

چه عکسای نااااابی

تابستون من سفر به رامسر داشت

اولین سفر دوتایی

کلاس زبان و باشگاه داشت

خوابیدن زیااااد داشت

فیلم و سریال دیدن

سینما رفتن و کتاب خوندن

حافظ خوانی و حال خوب داشت

مهاجرت از منزلی به منزل دیگر داشت😅

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

تابستون منم آشنایی با درس داشت
 بعد سه سال داشتم مثل چی خر میزدم تا همه چیو جبران کنم واسه کنکور 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

متاسفم بابت انرژی منفیم ولی

تابستون من گریه داشت بعض داشت کتک داشت زجه داشت نفرین داشت حسرت داشت و حسرت داشت و حسرت

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔