2777
2789
عنوان

سه سال تیزهوشانی بودم هیچوقت حلال نمیکنمـــ

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 82 پست
از لحاظ روانی دارم جر میخورم بعضی وقتا شوک عصبی بهم دست میده پاهام بی حس میشه یا خیلی چیزای دیگه مث ...

الهی عزیزم

حداقل خودت از خودت توقع نداشته باش ک با درس ب خودت فشار نیاری

پس با این حساب بهتره اولویتت‌ کارای خونه باشه

چون با کارخونه هر روز سرکار داری و اگه بخوای کم بزاری هر روز دعوات میکنن ولی نمراتت کم بشه یه مدت کوتاه شاید عصبانی باشن و بعدش میزارن کنار

چون چاره دیگه ای نداری اول ب خونه و پدر مادرت برسه بعد اگه وقت کردی درس

اگه تونستی با چراغ مطالعه درستو‌بخون شبا اگه نداری یا نمیتونی تهیه کنی ک هیچ،

سعی کن سرکلاس بیشترین استفاده رو داشته باشی، زنگ تفریحا مرور کن تو راه رفت و برگشت از مدرسه

تا وقتی ک بیرونی استفاده کن از وقتت

هرچند میدونم زنگای کلاس انقد طولانیه‌ واقعا آدم خسته میشه

موفق باشی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزمحداقل خودت از خودت توقع نداشته باش ک با درس ب خودت فشار نیاریپس با این حساب بهتره اولویتت‌ ...

من واقعا میخوام درس و بزارم تو اولویت معدل امسالم توی کنکور تاثیر داذه تنها راه فرار منم از این خونه درسه

شوهر هم که کنم بازم یا از فامیل یا آشنا که بازم حداقل تو یه استانیم 

واقعا نمیدونم الان چیکار باید کنم

از لحاظ درسی خداروشکر تابستون دهم رو یکم پیشخوانی کردم و از بچه ها جلوترم ولی بازم خب وقت کم میارم 

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

متاسفانه خیلیییی

البته با شرایط من وگرنه تا الان چیز غیر قابل درکی ندیدم از این پایه 

(پیشخوانی کردم یه چیزایی میدونم ازش) 

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

من واقعا میخوام درس و بزارم تو اولویت معدل امسالم توی کنکور تاثیر داذه تنها راه فرار منم از این خونه ...

بله درسته میفهمم ولی نمیتونی هر روز باهاشون دهن ب دهن بشی

تمام سعیت‌ رو کن بخونی ولی جوری تو خونه باش ک اونا صداشون درنیاد 

چون وقتی هم بهت چیزی بگن یا بزنن و دعوا بشه فکرتو درگیر میکنه و اوضاع خونه مخدوش میشه

البته من یه جمله رو تو روزای سخت یاد گرفتم اونم اینکه اگه واقعا میخوای ب هدفت برسی و براش وقتت رو بزاری، بقیه کم کم از سر راهت میرن کنار و سرشون میره تو کار خودشون

ولی نمیدونم برای شما صدق کنه یا نه

شما بخون کارای خونه رو هم در حد معمول انجام بده ن اینکه واقعا درگیرش بشی. از روزای تعطیل هم خیلی استفاده کن

باور کن حتی اگه در روز کم بخونی ولی هر روز بخونی خیلی تاثیر داره، البته ک بیشتر باشه بهتره ولی بستگی ب شرایط داره

البته با شرایط من وگرنه تا الان چیز غیر قابل درکی ندیدم از این پایه (پیشخوانی کردم یه چیزایی میدونم ...

خب خیلی خوبه ماشالله همینطور پیش برو

ولی اگه تونستی صبح زودتر پاشی و تو اشپزخونه یا حتی با گوشی بخونی خوبه، نمیگم زیاد، کم حتی در حد ۵ تا تست هم مفیده

البته ک طوری نباشه ب استراحتت‌ لطمه بزنی

استراحت درست هم خیلی مهمه