2777
2789
عنوان

سه سال تیزهوشانی بودم هیچوقت حلال نمیکنمـــ

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 82 پست
هیچکس جز خودت نمیتونه بهت کمک کنه منظورم اینه که قدم اول رو خودت باید برداری

دیروز جواب قدم اولم شد یه کشیده که نتیجه ش هنوز هست تو صورتم

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

من که با دوستم کلا کات کردم خیلی خیلی زیبا که نبود ولی پوستش سفید بود و چشماش رنگی الان محجبه شده ان ...

ببخشید ولی مگه نگفتی هیچوقت هیچ کلاسی نرفتی؟

پس خیلی زیبا بوده بورو چشم رنگی بودی هعیییی..

کاملا هدف استاده واضحه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلو پز داشتیم خراب شد دیگه نخریدیم بعد اگه غذا هم سر دستی باشه بابام غر میزنه

خب اگه غذای خوب میخواد باید تو درس خواندن تو هم سخت گیری نکنه ، بجات دارم حرس میخورم (مامان منم کارمند بود غذا رو بعد از ظهر میپخت فردا واسه ناهار گرم میکردیم )

نمیتونم خب من 3 میرسم یه ساعت استراحت و غذا خوردن بعد باید بگیرم دور شام که بابام 6.7 میرسه غذا آماد ...

نمیتونی ظرفارو بزاری برای بعد از درس؟

یا صبح زودتر بیدار شی قبل مدرسه بشوری

عزیزم خیلی شرایطت سخته انگار کاری جز مدارا و تحمل کردن نداریببین اگه میتونی از خوابت کم کنی به ساعت ...

اهاااا یه مشکل اصلیمو نگفتمممم

اینا میان ساعت 9.10 خاموشی میزنن که بچه ها بخوابن بچه ها هم ساعت 11.12 یا بعضی وقتا هم 1.2 میخوابن اونوقت میگن توهم باید خاموشی کامل بزنی 

من تا شام مامانمو بدم ظرفا رو بشورم میشه ساعت 9 

اون خواهرم تو خونه جمع کردن کمک میکنه ولی با غر زدن و پاکوبیدن

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

عزیزم‌ ببین میتونی از خواهر ۱۰ سالت بخوای و بهش یاد بدی ک برای مامانت اون آماده کنه

اصلا قبول نمیکنه بهش میگم حداقل سفره رو پهن کن تا چیزا رو بیارم هم پا میکوبه زمین و انجام نمیده 

اهاااا یه مشکل اصلیمو نگفتمممماینا میان ساعت 9.10 خاموشی میزنن که بچه ها بخوابن بچه ها هم ساعت 11.12 ...

یاخدا‌ واقعا خیلی بده😵‍💫 فک میکنم بهتره زودتر از خواب پاشی

ولی بازم خیلی سخته خیلی

انگار پدر مادرت‌ اصلا درک ندارن

شما هروقت وقتشو‌ داشتی درس بخون، نمراتت‌ هم کم شد دیگه دست خودت نیس تقصیر خودشونه

ببین اگه تونستی یه بزرگتر پیدا کنی ک پدرت ازش حرف شنوی داره باهاش حرف بزنه، مثلا دوستی فامیلی ک پدرت بهش احترام میزاره یا مادرت

ببخشید ولی مگه نگفتی هیچوقت هیچ کلاسی نرفتی؟پس خیلی زیبا بوده بورو چشم رنگی بودی هعیییی..کاملا هدف ا ...

کلاس رایگان گذاشته بود قلم چی

برا جلسه ی اول و دوم هر درس 

خیلی زیبا نبوده به استاد نمی توپید و اینکه سیـ.ـنه هاش خیلی بزرگ بود کرمم داشت جلو باز میپوشبد نگاه استاده همش رو تنش میچرخید 

خب اگه غذای خوب میخواد باید تو درس خواندن تو هم سخت گیری نکنه ، بجات دارم حرس میخورم (مامان منم کارم ...

چه خوب 🥲

نمیتونی ظرفارو بزاری برای بعد از درس؟یا صبح زودتر بیدار شی قبل مدرسه بشوری

اگه بمونه بعد از درس بابام واقعا غر میزنه

من بهش میگم تو برو بخواب من میشورم ولی خب... 

صبح اگه بیدار شم بچه ها رو بیدار کنم مامانم میکشم

5شنبه جمعه هم اگه صدای الارم گوشیم بچه ها رو بیدار کنه من توبیخ میشم 

یاخدا‌ واقعا خیلی بده😵‍💫 فک میکنم بهتره زودتر از خواب پاشیولی بازم خیلی سخته خیلیانگار پدر مادرت‌ ...

اصلا فامیل نداریم تو این شهر کسی هم نیست واقعا اعصابم ضعیف شده 

کارای خونه از یه طرف سر و کله زدن با بچه ها هم از یه طرف 

هر دیقه میان تو اشپزخونه میگن مثلا اجی زدن اون میگه کنترل تلویزیون و اون یکی برد و..... 

خطرناکه خب داداشم اومد نزدیک گاز خواستم اون نسوزه حواسم پرت شد روغن ریخت رو دستم سه هفته ست جای تاولش هنوز هست 

از لحاظ روانی دارم جر میخورم 

بعضی وقتا شوک عصبی بهم دست میده پاهام بی حس میشه یا خیلی چیزای دیگه مث درد معده و...