2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه ناخنکار حرفه ای ام که براتون واسه یه مدت کوتاه آف فوق العاده ویژه گذاشتم 

کاشت ناخن با بیلدر ژل به همراه لاکژل انتخابی و فرم دلخواه فقط ۳۰۰ تومن 

ژلیش ناخن ۱۵۰

کاور ناخن با ژل ۲۳۰

کاور با پودر ۲۰۰

مانیکور دست ۵۰

ترمیم ۲۰۰

و ......

فقط زودتر پیشم وقت بگیر تا دیر نشده تو تهرانم محدوده نازی آباد سالن دارم 

راستی بگم هر ۳ نفر که توسط شما معرفی بشن و بیان که ناخن بکارن یه کاشت رایگان بهتون تعلق میگیره...

من خیلی دوبه شک شدم خواهرا،نمیتونم درست تصمیم بگیرم،همش حس میکنم خانواده اش از خانواده ما پایین تره. 

این آقا پسر۲۵ سالشه ۳تا مغازه داره (هرسه تا از لحاظ درآمد متوسطه)داخل شهره. و یه ماشین پرشیا.خونه نخریده هنوز ولی هنوز ۳ساله که کارشو شروع کرده وتا الان موفق بوده،پدرش قبلا داخل بازار حراجی داشت.الان مغازه زدن و پدرش هم ۲تا ماشین داره یکی برای کارش،یکی هم شخصی. پسره هم بدنسازی کار میکنه در کنارش فوتبال حرفه ایی هم بازی میکرده ولی چون پاش آسیب دیده الان چند ماهه که دور شده.تحصیلات هم در حد دیپلم هست.

خانواده ساده و مهربونی داره،یه خواهر هم بیشتر نداره که ازدواج کرده،از لحاظ تیپ وقیافه هم خیلی خوشتیپ وجذابه.اهل نماز و روزه نیست،ولی در کل خانواده خوبی هستن.خواهرش عروس خانواده ایی هست که زیاد ازش تعریف نمیکنن.

راهشان هم به ما نزدیکه،دور نیستیم.

واما خودم 

دانشجو علوم آزمایشگاهی ام.پدرم باز نشسته هست،ماشین معمولی.ولی خونه وزمینای زیادی داریم.همه جا از پدرم تعریف میکنن،کسی بد نمیگه،منم یه خواهر بیشتر ندارم.تیپ وقیافم هم نمی گم عالی ولی خوبه .۲۰ سالمه،تا الان هم خواستگار زیاد داشتم.وضع مالی خوبی داریم خداروشکر،خانواده مذهبی هستیم.نه در حد چادر ولی حجاب رو رعایت میکنم.

از این لحاظ دو به شکم که به خاطر شغل پدرش کسی مسخره نکنه .واینکه پدرش به غیر از چیزایی که گفتم دیگه چیزی نداره.

محل کار پسره هم به خونه مادرش نزدیکه.

حالا منم یکی دیگه رو دوس دارم(قضیه اش رو بعدا میگم همکلاسی هستیم) ولی مادرم فشار آورده که این خیلی خوبه و اینا ولی دلم راضی نمیشه نمیدونم چرا🥺

تورو خدا راهنمایی کنین 

من برای ادامه تحصیلاتم سال دیگه باید برم تهران به نظرتون باهام میاد یانه؟

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره 🥰🍀