2777
2789

۲۱ سالمه متاهلم

دوماه بود پریود نشده بودم

روز سه شنبه ۳ مهر پریود شدم

معمولا تایم پریودم ۳،نهااایت ۴ روز بود همیشه و خونریزیم یه حد معمول داشت و خیلی زیاد و خیللی کم نبود هیچوقت

ولی این سری بعد دوماه که پریود شدم خیلییی خونریزی شدیدی دارم طوری که هر یک ربع باید پد عوض کنم و در حدی پر میشه که میزنه به لباس زیرم 

حتی دیشب تو خواب سه بار رفتم سرویس بهداشتی 

خون پریودمم رنگش قرمزههه قرمزه و نه تنها توی سومین روز تموم نشده بلکه هرروز داره بیشتر میشه 

چند بار وقتی از جام بلند شدم چشام سیاهی رفت و دوباره نشستم 

بنظرتون دلیلش از چیه

خونریزی شدید چه علتی داره؟

الانم دسترسی به دکتر ندارم و همه کارای خونم مونده 

میشه راهنمایی کنید حدقل تا شب که همسرم میاد یکم بهتر بشم😭

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

ببین نکنه باردار بودی و سقط شده و تو ندونستی؟؟! 

چون من سابقه سقط خودبخودی دارم و خونریزیم شدید بود

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم غیر طبیعیه... شاید یه وقت خدای نکرده باردار بودی و سقط کردی

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

کیست داری

ازمایش دادم کیست نداشتم هرماه هم سر تایم و معمولی بود مریودم ولی این دفعه خیلی اوضام بده

احتمال داره تازگی به وجود اومده باشه؟

ازمایش دادم کیست نداشتم هرماه هم سر تایم و معمولی بود مریودم ولی این دفعه خیلی اوضام بدهاحتمال داره ...

توازمایش کیست مشخص نمیشخ

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

بعد دوماه پریود شدی طبیعی 

بزار کامل خون بیاد که نمونه 

گرمی جاتم باعث میشه کل خون بیاد

سردیجات مثل لبنیات هم باعث کم شدنش میشه

سرگیجه هم بخاطر همین خونریزی

قرص آهن هرروز مصرف کن

ببین نکنه باردار بودی و سقط شده و تو ندونستی؟؟! چون من سابقه سقط خودبخودی دارم و خونریزیم شدید بود

واقعا احتمالش هست؟ الان میدونین باید چکار کنم؟ پیش چه دکتری برم؟

عزیزم غیر طبیعیه... شاید یه وقت خدای نکرده باردار بودی و سقط کردی

میدونین پیش چه دکتری باید برم؟ الان راهی نداره تا شب خونریزیم کمتر بشه؟ حتی نمیتونم بشینم 

قرص مفنامیک اسید خونریزی رو کم میکنه

باید بری بیمارستان بخش زنان، مشکلت رو بگی چک میکنن برات همه چیو

فقط بیمارستان آموزشی نری که خیلی معطلت میکنن

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
بعد دوماه پریود شدی طبیعی بزار کامل خون بیاد که نمونه گرمی جاتم باعث میشه کل خون بیادسردیجات مثل لبن ...

اخه این حجم واقعا طبیعیه؟ ینی میگین نیاز نیست برم دکتر؟

برو دکتر زنان ، البته برو بیمارستان مخصوص زنان و زایمان چون الان مطب دکتر تعطیله 

یه موقع از کم خونی چیزیت نشه تورو خدا همین الان برو 😭

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

قرص مفنامیک اسید خونریزی رو کم میکنهباید بری بیمارستان بخش زنان، مشکلت رو بگی چک میکنن برات همه چیوف ...

چشم مرسی که گفتین حتما میرم .قرص نوآفن میخورم به عنوان مسکن مفنامیک اسید مسکنه؟