2777
2789
سلام خانمها،من باید دیروز پری میشدم اما نشدم،امروز صبح بی بی چک استفاده کردم یه خط سفید براق افتاد،ا ...

سلام باردار بودی شما؟؟

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
. سلام.من امروز سه روزه عادتم امروز تست زدم ی هاله انداخت به نظرتون احتمال بارداری وجود داره ؟عادتم ...

سلام باردار بودی شما؟؟

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام .بله عزیزم باردار بودم .بنظرم هاله سفیدم جای امیده ..چون قبلا که باردار نبودم بی بی حتی هاله سف ...

منم امروز بعد‌هفت روز تاخیر بیبی چکم سفید انداخت دعا کنیدباردار باشم

میشه برای زایمان راحتم یه صلوات بفرستید
سلام .بله عزیزم باردار بودم .بنظرم هاله سفیدم جای امیده ..چون قبلا که باردار نبودم بی بی حتی هاله سف ...

شما تیروییدتون درست بود؟ چون من تیروییدم کم کاره میگم شاید از اونه هاله سفید داره

میشه برای زایمان راحتم یه صلوات بفرستید
شما تیروییدتون درست بود؟ چون من تیروییدم کم کاره میگم شاید از اونه هاله سفید داره

سلام گلم مشکل تیروئید نداشتم 😊

ان شاءالله که باردار باشی

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊
منم امروز بعد‌هفت روز تاخیر بیبی چکم سفید انداخت دعا کنیدباردار باشم

ان شاءالله باردار باشی توکل به خدای مهربون 😊

وتااای واس منم امروز زدم هاله سفید انداخت.بنظر امیدی هس؟؟

ان شاءالله که امیدت درست باشه و باردار باشی عزیزم 😊

واسه من که درست بود توکل به خدا امیدوارم واسه شما هم درست باشه

ان شاءالله که امیدت درست باشه و باردار باشی عزیزم 😊 واسه من که درست بود توکل به خدا امیدوارم واسه ...

عزیزم اون روزی ک هاله سفید انداخت علامت چی بوده

برا منم اینطوری شده

روز 23

نمیدونم چرا

فقط ترشحاتم این ماه زیاد شده همین

👼🏻 رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 👼🏻
ان شاءالله که امیدت درست باشه و باردار باشی عزیزم 😊 واسه من که درست بود توکل به خدا امیدوارم واسه ...

امروزم بی بی زدم خط صورتی کمممممم رنگ اومد

عزیزم اون روزی ک هاله سفید انداخت علامت چی بوده برا منم اینطوری شده روز 23  نمیدونم چرا فقط ...

من هیچ علایمی نداشتم هیچی 😊

ان شاءالله که بارداری 

ترشح زیاو خودش یه نشونه از بارداریه امیدورام واست درست باشه

امروزم بی بی زدم خط صورتی کمممممم رنگ اومد

ای جااااااااااااااااان عکسش بفرس ببینم حالم جا بیاد 

بی بی چک مثبت واقعا خوشحال کنندس😁

من هیچ علایمی نداشتم هیچی 😊 ان شاءالله که بارداری  ترشح زیاو خودش یه نشونه از بارداریه امیدو ...

قررربون دهنت بشم

مگه خدا ب دعای شما نگاه کنه

اره یه هفته اس ترشحاتم شبیه روز تخمک گذاریه 🙈

هیچ علامتی ندارم

تازه روز ۲۵ سیکلم

👼🏻 رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 👼🏻
قررربون دهنت بشم مگه خدا ب دعای شما نگاه کنه اره یه هفته اس ترشحاتم شبیه روز تخمک گذاریه 🙈 هیچ ع ...

شما هم خط سفید انداخته بی بی چکت؟