2777
2789
عنوان

یه خواستگار خیلی خوب دارم ولی چون سنم کمه دوراهی گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 44 پست
تو که گفتی کلاس دهمی و قدت ۱۳۸ 😐

اره انگار همونه که میگفت چرا هی میگین ازدواج نکن و مستقل شو اینا الان من به هیچی نرسیدم خواستگارم ندارم چکار کنم 

گویا تاپیکشم پاک شده!! تاپیکاش جهت داره 

اونجا قدش 148 بود 😂😂😂😂😂

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

مرداد ماه ۱۸ سالت بود😄😂

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو صحفه قبل تر تاپیکات.😐

نخیر عزیزم اون تاپیک برای من نبوده،برای خواهر کوچیکترم بوده

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙
نخیر عزیزم اون تاپیک برای من نبوده،برای خواهر کوچیکترم بوده

میدونی چرا هربار تعلیق میشی؟ چون دروغ میگی🤣🤣🤣🤣🤣

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

به نظرم اروم و بی صدا برو تو افق محو شو😁😂

به نظرم اروم و بی صدا برو تو افق محو شو😁😂

مارو عین خودش فرض کرده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

خوشم میاد همتون کارآگاهین دمتون گرم

اختیار داری خواهر😂😁 دیگه از بس دروغ دیدیم اینجا من دیگه با یکی دو خط میفهمم 

حتی بدون چک کردن تاپیک های قبلیش🤣🤣🤣 ولی چون گردن نمیگیرن یه اسکرین میدم بهشون🦦😂😂😂😂

لال شد اسی🤣🤣🤣🤣🤣

مارو عین خودش فرض کرده

امضات👌🏻😍🥲