2777
2789

۲۰ سالمه دارم پزشکی میخونم 

این خواستگارم شغلش ازاده ولی عمارت خونه همه جا داره ماشینش خیلی مدل بالاست

نمیدونم دقیقا اینارو از کجا اورده چون شغل ثابتی نداره

ولی جدا از اینا خیلی خوشگلهههههه تا میبینمش دلم براش ضعف میره ولی من کلی ارزو داشتم که پزشکی بخونم و فلان کنم و فلان همه اون کارام ک تصورشون رو میکردم باید تو مجردی انجام میدادم الان خیلی دلم گرفته اگ ازدواج کنم هرگز ب اون رویاها دست پیدا نمیکنم و همش حسرتشونو میخورم بعد ازدواج

ولی اگ ازدواج هم نکنم شاید بعد ها حسرت بخورم که همچین دافیو از دست دادم

بنظر شما چیکار کنم

کدوم راه بهتره

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو که گفتی کلاس دهمی و قدت ۱۳۸  😐

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
الان پزشکی میخونی یا ن؟فقط آرزوشو داری؟خب بعد ازدواجم میتونی ادامه تحصیل بدی

دارم پزشکی میخونم و من خیلی کارا دلم میخواست انحام بدم ولی اگ ازدواج کنم نمیتونم انجام بدم

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙
تو که گفتی کلاس دهمی و قدت ۱۳۸ 😐

کی گفتم؟؟ 

تو که گفتی کلاس دهمی و قدت ۱۳۸ 😐

😂👌🏻

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

کی گفتم؟؟

دو صحفه قبل تر تاپیکات.😐

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
شرط کن ک بزاره ادامه بدی تحصیلاتت رو

معلومه ک میزاره ادامه تحصیل بدم بخاطر خودشم ک شده

ولی من میخوام بعد اینکه سرکار برم

مستقل شم خونه مجردی بگیرم و کلی عشق کنم با رفیقام ولی اگ ازدواج کنم نمیتونم انجام بدم اینکارارو

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔