2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهره چیکارکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2351 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد سابق من خیلی بدقهر و بدقلق بودسر یه حرف چرتی تا یه هفته قهر بود خیلی بی محلی میکرد چون که آدم ...

بی محلی میکنه انگار از مادر زاده نشدی 

قبلا انقدر حواسش بهم بود عادت ندارم

شوهرت کم سن نیست واسه رابطه عجله داره توهم میترسی منم کامل درکت میکنم منم میترسیدم ولی شوهرم با حرف و اینا درستش کرد تو هم تو پیام براش توضیح بده اگه نمیذاره حضوری حرف بزنی،مظلوم نمایی کن قسم بخور بگو فقط خاستم ولم کنی وگرنه حسم بهت اینجوری نیست بگو یه فرصت دیگه بهم بده اگه دیدی بازم ترسیدی بهش بگو بیا بریم مشاور من نمیتونم،چون یه بیماری هم داره این ترس فکر کنم

بی محلی میکنه انگار از مادر زاده نشدی قبلا انقدر حواسش بهم بود عادت ندارم

نگران نباش پارتنر منم الان دو هفتست بی دلیل باهام قهر کرده تو تاپیکام یه نگاه بندازی هست 

مردا کلا چیزی هم بهشون نگی بعضی وقتا میزنه به سرشون

نگران نباش پارتنر منم الان دو هفتست بی دلیل باهام قهر کرده تو تاپیکام یه نگاه بندازی هست مردا کلا چی ...

من فقط بایدبرا اون باشم به هیچکس نگاه نکنم

به هیچکس سلام.نکنم 

یه عالمه اسرار کردوقتی بهم نزدیک شد یه حس بدی داشتم میگفتم الان همه می فهمن حالت تهوع گرفتم اونم تا ...

خب یه جورایی هم اوشون یاید درک می‌کرد که شما در اون زمان نمیتونی و دوست نداری‌.

چقدر زیاده،اختلاف نظر ندارین؟دوسش داری؟بهش میخوره زیاد ازت بزرگ باشه یا نه؟

من تازه دارم بهش علاقه مندمیشم

خیلی باهام کنار میاد من مثل جوجه دنبالش میرم دیگه 

بهش نمیخوره انقدرسن داشته باشه

پسر عممه