2777
2789

بعضی وقتا ادم میفته رو دور بدشانسی از همه طرف میباره۰ در حال حاضر تنها خوشبیاریم اینه که دارم قورمه سبزی میخورم😋😋

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

اما من قصد دارم اگه ب آرزوهام و اهدافم رسیدم تاپیک بزنم دیگران هر چی میخوان بگن

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک میزنن عزیزم ولی بعضیا میریزن سرشون پز میدینو و فخر میفروشینو دل بقیه رو میسوزونینن ......اونم تاپیکو میترکونن😆😆😆

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

اخه خوشی و خوشبختیامون رو خیلی راحت با دوستای واقعی و خانواده مون تقسیم میکنیم و خوحالیم ولی واقعا بعضی مشکلات و بدبختیا رو نمیشه به دوستای واقعی و خانواده گفت ، میایم اینجا با دوستای مجازی دردل میکنیم و راهنمایی میخوایم

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
ای بابا عزیزم مورد دیدم طرف تاپیک زده بیایید هدیه ی شوهرمو که سوپرایزم کرده ببینید باورت میشه کلی حر ...

من دیروزتاپیک زدم ک جنسیت بچم معلوم شدبراهمسرم گل خریدم ک ازرنگ گل جنسیت نی نیوبفهمه.یکی نوشت مرسی ک مارودرجریان گذاشتی بایه ایموجی خسته....4نفرم لایکش کردن.میگم خو خوشتون نمیادازتاپیک بریدبیرون چه اصراریه عاخه

میترسن چش بخورن واسه همین همه سعی میکنن خودشونو بدبخبت و گرفتار نشون بدن خخخخ

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

چون اون موقع یه عده همیشه در صحنه میان میگن ۱- اومدی زیر پوستی پز بدی؟ ۲- خدارو خوش نمیاد دل یه عد ...

من میزنم هر کی هر چی میخواد بگه۰ ولی خبباید خوشی داشته باشم که در حد تعریف کردن باشه 😯😯

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!