2777
2789
بعضی وقتا ادم میفته رو دور بدشانسی از همه طرف میباره۰ در حال حاضر تنها خوشبیاریم اینه که دارم قورمه ...

این خودش خیلی بزرگه 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروزتاپیک زدم ک جنسیت بچم معلوم شدبراهمسرم گل خریدم ک ازرنگ گل جنسیت نی نیوبفهمه.یکی نوشت مرسی ک ...

😂😂😂حالا شوهرت فهمید از روی گل؟

کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑
آخه چند تا تاپيك قبل به من همين حرفو زدن گفتن پز ميدي منم توجيهشون كردن لال شدن ديگه جواب ندادن &nbs ...

منم لایکت کردم😊

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕

اونی که میاد از ناراحتیاش میگه خب درددل میکنه و نیاز به همدردی و همفکری داره ودنبال راه چارست  ولی اگه کسی بیاد از داشته هاش بگه و ذوق کنه خب بنظرم درست نیست ممکنه کسی تو حسرت اون داشته باشه مثل پول. بچه همسر خوب خانواده خوب 

و حسرت بکشه.مثلا یکی خونه بخره بیاد تاپیک برنه که خونه خریدیم خب بقیه چی بگن نهایت میگن مبارکت باشه

اتفاقا می گن اگه از هر چی بگی بیشتر جذبش می کنی باید از رفتارهای خوب بیشتر بگیم تا بدی ها رو فراموش ...

اون موقع ک عضو اینجا شدی چن سالت بود؟😑

کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑
چون اون موقع یه عده همیشه در صحنه میان میگن ۱- اومدی زیر پوستی پز بدی؟ ۲- خدارو خوش نمیاد دل یه عد ...

اره دقیقا اصلا آدم از ترسش نمیتونه از خوشیاش چیزی بگه

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
آخه چند تا تاپيك قبل به من همين حرفو زدن گفتن پز ميدي منم توجيهشون كردن لال شدن ديگه جواب ندادن &nbs ...

منم یه تاپیک زدم نامزدم فرشتس بیایین از خوشیامون بگیم.گفتن پز میدی.جوجه رو اخر پاییز میشمرن چندسال بعد میبینیمت😅😅.کلا هم تاپیکو ترکوندم هم نامزدمو هم خودمو😅😅😅

بيايد بريزيد سرم تيكه بارونم كنيد

من خيلي خوشبختم الان دخترم تو روروئكش داره بايه كيليد بازي ميكنه دستشم تا مچ تو دهنشه شوهومم سركاره ديگه از خدا چي نيخوام همين آرامش برام بسه خدايا هزار مرتبه شكرت