2777
2789
چون یا میان میگن دروغ میگی و سرکاریه یا مسخره میکنن یا میگن پز دادی

یبار سوار قطار بودیم خانومی ک همسفر من بود شوهرش خیلی هواشو داره ی خانوم دگ هم وارد کوپه مون شد ی ور صورتش کبود بود بهش گفتیم چی شده خیلی راحت گفت شوهرم زد بعد صحبت میکردیم ایشون گفتن من اصلا باور ندارم خانومی باشه ک از شوهرش کتک نخوره همه میخورن 

حالا اینم از وضعیت سایت ک بگن امکان نداره یکی خوشبخت و خوشحال باشه ادم باید دیدش وسیع باشه تا طرف خوشبختی و شانس رو تو چی ببینه 

ممنونم عزیزم خوبی از خودتونه دقیقا رفتارها از خودمون شروع می شه نمی شه فقط از دیگران توقع داشت البته اینو بعد از سالها آزمونو خطا بدست آوردم از قدیم گفتن احترام احترام می آره 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا ما هر چقد بهش میگفتیم ما تا حالا کتک نخوردیم باورش نمیشد 😖میگفت یا از پدرت یا از داداشاتون یا از شوهر حتما خوردین میگفتیم مگه ادم باید کتک بخوره میگفت اره مردا همشون میزنن 

شما بیا از حال خوش وخوشی هات اینجا حرف بزن، به یه ساعت نرسیده هزار نفر میان متهمت میکنن به دروغ گویی ...

دقیقا خانواده ها فکر میکنن دعوا جلوی بچه ایرادی نداره ولی نباید تو جمع خانوادگی محبتو نشون بدی خیلیا هم دقیقا همین کار رو میکنن