2777
2789
عنوان

رنگ پوست بدن و صورت💅☹

61 بازدید | 7 پست

امیدوارم حالتون خوب باشه

اولا اگ میخوایید مسخره یا توهین کنید همین الان برید خیلی ممنونم

من مشکلی ک دارم اینه ک رنگ پوست بدنم خیلی روشنه ولی دست و صورتم گندمی حالته گندمی روشن اول فک کردم دارم اشتباه میکنم ولی چند وقت پیش بعد مدت طولانی عروسی داشتیم  توی جمع خانوما لباسم خب دستام اینا مشخص بود همه گفتن  بهم....راهی هست بتونم اینو درست کنم؟میدونم خیلیا اینطورن ولی واسه من زیادی فرق داره..کسی مثل من هست درست شده باشه؟باید چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو معرض افتاب بوده؟

لایه برداری مرتب انجام بده 

از ضد افتاب استفاده کن 

ویتامین سی اوردینری هم خیلی خوبه برای روشن شدن پوست

کرم ها و قرص های سفید کننده هم هستن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

تو معرض افتاب بوده؟لایه برداری مرتب انجام بده از ضد افتاب استفاده کن ویتامین سی اوردینری هم خیلی خوب ...

مرسی ممنون نه والله ۲۴ ای خونم

استفاده میکنم امیدوارم دست شه دستو صورتم

کل بدنم گندمی بود بهار بود این دورنگی ...

مرسی ممنون نه والله ۲۴ ای خونماستفاده میکنم امیدوارم دست شه دستو صورتمکل بدنم گندمی بود بهار بود این ...

ببین نور محتابی ام ضرر داره ضد افتاب بزن برو داروخونه اشنلا از محصولات بگیر

🖤