2821
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

1005 بازدید | 104 پست

عروسیم تو آذر ماه هست. من و شوهرم به خواست خانواده هامون باهم ازدواج کردیم. هیچ شناختی از هم نداشتیم و اولین بار هم همدیگرو روز عقد دیدیم. خانواده ام خیلی چیزا رو بهم دروغ گفتن در مورد شوهرم. خیلی از شرایطی رو هم که گفته بودم نگفتن بهشون. شوهرم خداییش آدم خوبیه منم تو این مدت خیلی بهش دلبسته شدم اونم همینطور خیلی دوسم داره. ولی وقتی به دروغ های خانواده ام فکر میکنم و آرزوهای به فنا رفته خودم ، دلم خیلی میگیره ، خانواده ام در مورد تحصیلات و یک سری چیزای دیگه درباره شوهرم بهم دروغ گفتن ، شرایط منم موقع خواستگاری بهشون نگفتن. من نخواستم جلوی شوهرم آبروی خانواده ام بره واسه همین کوتاه اومدم و شرط های شوهرم رو قبول کردم ولی دلم با خانواده ام صاف نمیشه...از طرفی خواهرام هم مدام شوهرم و خانواده اش رو مسخره میکنن و بهم تیکه میندازن. وقتی هم به آرزوهام فکر میکنم که همه رو باید فراموش کنم واقعا از همه چی متنفر میشم...دلم میخواد بمیرم...

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از همون اول بسم الله زندگی اینقدر پستی وبلندی داره مشکلات فراوون عدم تفاهم سر خیلی از مسائل دیگه حرف ودلخوری شما جلو جلو که بماند شما که از روز اول زیر یه سقف نرفته هنوز مشکلاتت شروع نشده نظرت اینه نرو با این بدبخت زیر یه سقف این بیچاره چه گناهی کرده تقصیرخانواده شماست که دروغ گفتن همین الان تکلیفت رو روشن کن وبه طرفت بگو اول حقیقت روبعدم معیاراتو اگه قبول نکرد که ادامه نده اگه نمیتونی

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://ninisite.co/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

آرزوهات چی بوده که باید فراموش کنی? ادم به امید زنده اس هنوزم دیر نشده۰ اصل کار تو و شوهرتی۰ اگه فک میکنی با این ادم خوشبخت میشی به چیزای دیگه فک نکن۰ اگه نه دوسش نداری یا راضی نیستی فک نکن عروسی کنی اوضاع بهتر میشه۰ بهتره زودتر جدا شی تا زیر یه سقف نرفتین

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

گذشته ها گذشته ... بذارگذشته توگذشتت بمونه .. 

ایقد تجدید خاطرات نگن ...‌فقط خودتو عذاب میدی ... بیخیالش 

‌میدونم سخته وخونوادت نباید اینکارو میکردن ..‌

ولی دگ گذشت وگفتن ... 

بگذرازش وزندگیت وبساز... 

دنیادورروزه این همه ناراحتی خوب نیس...

خوش باش‌..

وقدرشوهرت وداشته باش

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

بعدم در موردش با شوهرت حرف بزن بگو من چیزایی رو در مورد تو نمیدونستم و برام مهمه۰ مثلن اگه مسعله شغله ازش بخواه عوضش کنه اگه تحصیلاته ادامه بده و ۰۰۰ ببین اگه میتونید به توافق برسید ادامه بده وگرنه برای عاقبت هر دوتون بده

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

فکرمیکنم خونوادت میخاستن تحت هرشرایطی شما ازدواج کنید و یا شما زیادی سختگیرین

بهرحال کارشون اشتباه بوده ولی ببین اگه همسرت خوبه میارزه باهاش زندگی کنی این مسئله رو فراموش کن 

به خوادتم بگو ک اشتباه کردن ایشالا از کزدشون پشیمون نشن

اخه دلیل دیگه  برا دروغشون چی میتونه باشه