2821
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 104 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعدم در موردش با شوهرت حرف بزن بگو من چیزایی رو در مورد تو نمیدونستم و برام مهمه۰ مثلن اگه مسعله شغل ...

شوهرم همیشه باهام صادق بوده. ولی اونم دیگه شرایط ادامه تحصیل رو نداره.با شغلش هم مشکلی ندارم.مشکلم خانواده خودمه عزیزم

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍
خب، یعنی راهی نداره که همه چی به نفع شما بشه، آخه حیفیه که اول زندگی دچار مشکل و ناراحتی بشین، توکل ...

ممنون عزیزم❤

از همون اول بسم الله زندگی اینقدر پستی وبلندی داره مشکلات فراوون عدم تفاهم سر خیلی از مسائل دیگه حرف ...

من با شوهرم مشکلی ندارم. الانم عاشقشم مشکلم خانواده ی خودم هستن که دلم رو شکستن

شوهرم همیشه باهام صادق بوده. ولی اونم دیگه شرایط ادامه تحصیل رو نداره.با شغلش هم مشکلی ندارم.مشکلم خ ...

ببین یه چیزی میگم همیشه تو ذهنت نگه دار.هیچوققققت به هیشکی اجازه نده پیش تو از شوهرت بدبگن.خواهراتم گفتن جوابشونوبده.

اخه خودت گفتی که واقعا نمیدونی

جدی؟ اوایل نمیدونستم ولی جدیدا فهمیدم دیگه. خواستن فقط ازدواج کنم نمونم رو دستشون

من با شوهرم مشکلی ندارم. الانم عاشقشم مشکلم خانواده ی خودم هستن که دلم رو شکستن

عزیزم شماخودت گفتی آرزوهات برباد رفته منم روحساب حرف شما گفتم شوهرت که تقصیری نداره

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://ninisite.co/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
آرزوهات چی بوده که باید فراموش کنی? ادم به امید زنده اس هنوزم دیر نشده۰ اصل کار تو و شوهرتی۰ اگه فک ...

خب یکی و دوتا هم نبود که آرزوهام. باهم خیلی مشکلی ندارم. اوایل خیلی باهم مشکل داشتیم ولی الان حل شده بیشترش عزیزم.مشکل من خانواده من هستن

عزیزم شماخودت گفتی آرزوهات برباد رفته منم روحساب حرف شما گفتم شوهرت که تقصیری نداره

آره میدونم خودم گفتم آرزوهام بر باد رفته ولی گفتم شوهرم آدم خوبیه و منم دوسش دارم. دلم بشدت از خانواده ام گرفته

استارتر چقدر امضات رو دوست دارم من😍😍😍

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://ninisite.co/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
ببین یه چیزی میگم همیشه تو ذهنت نگه دار.هیچوققققت به هیشکی اجازه نده پیش تو از شوهرت بدبگن.خواهراتم ...

من تقریبا کسی رو بی جواب نمیذارم ولی حرفاشون خیلی آزار دهنده اس

گذشته ها گذشته ... بذارگذشته توگذشتت بمونه ..  ایقد تجدید خاطرات نگن ...‌فقط خودتو عذاب میدی . ...

آره حق با شماس ولی کسی که ۲۰ سال با آرزوهاش زندگی کرده بعدش خانواده خودش خرابشون کردن خیلی درده بخدا