2821
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 104 پست
اتفاقا در همین مورد هم من تا آخرش از خونواده دلگیر بودم.ولی بعدا فهمیدم اونا هم خیر و صبحمو میخواستم ...

مرسی گلم 😘 ممنون از راهنماییت عزیزم❤

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍
بنده خدا این چیزا از صاف و سادگی و نجابتشه.بده ازون پسرای هفت خط نیست؟؟؟؟اگه روزی با یه دختر بود الا ...

دقیقا واسه پاکیشه که عاشقش شدم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقا واسه پاکیشه که عاشقش شدم.

اشتباه نکن و گول مردمو نخور.از من گفتن بود.اگه عاشقی تمومه دیگه.فقط خوشحال و شکرگذار باش.الحمدلله که خوشبختی.من قدر ندونستم تو قدر بدون😗❤⚘

خدای عزیزم.ازت معجزه ای میخوام که اشک شوقمو جاری کنه... خدایا من چشم انتظار حاجت رواییم...همونطورکه فرمودی: فالله علی کلّ شیء قدیر.. دوست عزیز یه صلوات مهمونم میکنی؟؟ ممنونم😘 انشاالله یه روز بیام و اعلام کنم که خدایا شکرررتتتت که صدامو شنیدی و دعامو اجابت کردی😍😍😍😍چه روزی بشه اون روز!😊😊😊😍😍😍😍😄😄😄😄 معجزه ها هرروز رخ میدن...خدایا بازم برام معجزه کن❤
این که کاری به تحصیلات نداره شوهر منم آی کیو خیلی بالایی داره بامعدل بالا دیپلم گرفته ولی شرایط ادام ...

بابا اینکه اینقدر پرو تشریف داره میگه از خدات هم باشه من شدم شوهرت😂 دلم نمیاد خودمو به رخش بکشم میگم دلش میشکنه😅 ولی واقعا از زندگی مشترک هیچی نمیدونه . اخلاقش هم اوایل خیلی بد بود جون کندم تا راه افتاد. اینم آی کیو خیلی بالایی داره. خیلی باهوشه. ولی درس نمیخونه.میگم کاش یکم تحصیلاتش بیشتر بود تا افکار منو درک میکرد.

اشتباه نکن و گول مردمو نخور.از من گفتن بود.اگه عاشقی تمومه دیگه.فقط خوشحال و شکرگذار باش.الحمدلله که ...

مرسی عزیزم.💐💐💐

این خودش از باکلاسی چیزی کم نداره. روز عقد همه انگشت به دهن مونده بودن که این پسره از کجای فامیلای ما در اومده چون شهر دیگه زندگی میکنن خیلی کسی ندیده اتش تا حالا. حتی شنیدم که بعضیا گفتن دوس پسرش بوده از تو دانشگاه پیداش کرده😂

خب با وجود اینکه عاشقشم میگم کاش یکم درکم میکرد و افکار منو میفهمید.یکم بهم آزادی میداد. و یک سری مسائل خصوصی که نمیشه گفت عزیزم.

ولی من باز هم خدارو به خاطر داشتنش شکر میکنم.

بابا اینکه اینقدر پرو تشریف داره میگه از خدات هم باشه من شدم شوهرت😂 دلم نمیاد خودمو به رخش بکشم میگ ...

تحصیلات شعور و عقل نمیاره ...سواد نمیاره....مهم اینه کنار همسرت آرامش داشته باشی و درکت کنه.. به نظرم سعی کن افکارتون رو بهم نزدیک کنید...سعی کن به کتاب خوندن علاقمندش کنی ، حتما نباید رفت دانشگاه.... خیلی دانشگاهی بی سواد و... داریم....خودتم دست کم نگیر...

تحصیلات شعور و عقل نمیاره ...سواد نمیاره....مهم اینه کنار همسرت آرامش داشته باشی و درکت کنه.. به نظر ...

کاملا حق با شماس.ولی آدم در طول تحصیل با خیلی از افکار دوران جاهلیت آشنا میشه و سعی میکنه عاقل باشه.من هرشب براش کتاب و یا مقاله میخونم. حتی کتاب میخونم براش نکات مهم رو میگم. همین الانش هم خیلی تغییر کرده.اخلاقش خیلی عوضش شده جوری که خانواده اش میگن رضا از وقتی زن گرفته هم آروم شده هم پخته تر شده.

کاملا حق با شماس.ولی آدم در طول تحصیل با خیلی از افکار دوران جاهلیت آشنا میشه و سعی میکنه عاقل باشه. ...

در طول تحصیل خب چطور با افکار جاهلیت آشنا میشن با همین خوندن کتاب... سعی کن علاقش به خودت رو بیشتر کنی مطمئن باش خودش میشینه مطالعه میکنه بیشتر از اینها هم تغییر میکنه...الانم مثل قدیم نیست همه وسیله اطلاعاتی هست( اینرنت، کتاب، پی دی اف، سعی کن با هم درباره اتفاقات روز صحبت کنید....اطلاعاتتون بالا بره

در طول تحصیل خب چطور با افکار جاهلیت آشنا میشن با همین خوندن کتاب... سعی کن علاقش به خودت رو بیشتر ک ...

بله شما درست میگین.من هم دقیقا دارم همین کارو میکنم باهاش.البته اون خیلی دوسم داره ، مطمئنم. البته بحث من تحصیلات شوهرم نیس.بحثم سر اینه که خانواده ام درباره ی شوهرم بهم دروغ گفتن تا من جواب مثبت بدم. یکیش تحصیلات شوهرم بود. و یک سری مسائل دیگه که نمیشه گفت.و الان همون آدما شوهرمو و خانواده اش رو مسخره میکنن و مدادم بهم طعنه میزنن و تکیه میندازن.

بله شما درست میگین.من هم دقیقا دارم همین کارو میکنم باهاش.البته اون خیلی دوسم داره ، مطمئنم. البته ب ...

من باشم به جات محل نمیذارم و گذشته رو فراموش میکنم شاید سخت باشه ولی میشه.سعی میکنم ارتباطمو با خانوادم کم کنم...بهترین زندگی رو برا خودمو همسرم بسازم... یادت باشه یبار زندگی میکنی سعی کن از لحظاتت و آدمای خوب لذت ببری ...از آدمایی که اذیتت میکنن دوری کن تا میتونی.... به حرفاشون اهمیت نده...خداییی هست. روی خوبیهای زندگیت تمرکز کن

من باشم به جات محل نمیذارم و گذشته رو فراموش میکنم شاید سخت باشه ولی میشه.سعی میکنم ارتباطمو با خانو ...

بله حق باشماست...کاملا درست میگین...همیشه سعی کردم زندگیمو بسازم...ممنون از راهنماییتون💐

خواهش میکنم.. خوشبخت باشی....به گذشته هم فکر نکن...دنیاتو بساز

چشم عزیزم...ممنونم 🌹 ان شاالله شما هم همیشه شاد و سلامت باشی