2777
2789
عنوان

بی علاقگی شوهر به زن

| مشاهده متن کامل بحث + 7036 بازدید | 89 پست
عجب ديدي دوستت نداره گفتي به بچه بزايي سريع پايه زندگيت محكم شه؟؟؟؟ بچه چي ميگه اين وسط؟ شما اگه ...

همیشه نظراتت نیش داره😐

هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور
چطور علاقه داشت رابطه بگیره و حامله کنه؟ این ادمان که مفت مفت زنها رو بدبخت میکنن

زنا خودشون بدبخت ميكنن

همون ارل تو عقد دوره شناخت گفت دوسش نداره بايد استارتر ولش ميكرد مي رفت

خب چسبيد بعدم سريع حامله شد زندگيشو به زور اينا حفظ كنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كاشكي بچه دار نميشدي ويتي شوهرت انقدر راحت ميگه اين حرفارو... بنظرم بي تفاوت باش بهش و براي خودت زندگي كن خيليم به خودت برس و دنبال پيشرفت باش شايد به خودش بياد شوهرت كه زنم زن خوبيه، خوشگله اعتماد بنفس داره واسه خودش اارزش قائله، ناراحت و افسردگيتو بهش نشون نده

البته كه بري پيش مشاور بهتره

خودش که دیگه مدتیه میگه نه من اون موقعا اشتباه میکردم الان دوستت دارم میخامت ولی بحثمون که میشه میگه ...

خوب پس براي چي زندگيو به كام خودت تلخ ميكني اگرفقط موقع دعوا اين حرفو ميزنه مطمئن باش ازته دلش نيست فقط ازروي حرص ميگه تو دعوا اين حرفا پيش ميادديگه

اللهم صَل علي محمد وآل محمد