2777
2789
عنوان

دکتر پاک روش کیا راضی بودند؟

5834 بازدید | 25 پست

سلام دخترا

به نظر من ایشون ی شارلاتان کلاه برداره به دلایل کاملا منطقی:

1- برای عمل سزارین یا طبیعی مریضاش یک سکه تمام بهار زیرمیزی میگیره!

2-ایشون تخصص دارن نه فوق تحصص ناباروری و با این حال ویزیتش به جای سی تومن شصت تومن!

3-دستگاه کارتخوان نداره تا مشیهاش بتون به دلخواه پول بگیرن

4-هزینه سونو و تست های که خودش کمر شکن، را هرگز برای بیمه تکمیلی نمی نویسن.(این اولین بار بود یک دمتر به منشیش گفته اجازه نوشتن هزینه ها رونداری)

5-چند سال میبره میاردت تا فقط لاغر کنی، البته فقط برای سرکیسهکردن و داروهای وحشتناگ گرون

6-اصلا اجازه صحبت کردن رو به بیمار نمیده!

من از رفتن پیش این دکتر بی انصاف غیر اخلاقی پشیمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا عین شهناز امینی همینطور بود ۹۰ تومن میشد ویزیتش چون هر سری سونو میکرد و نامه برای بیمه سونو رو نمیداد دوتا ویزیت مینوشت برای بیمه تو تاریخای مختلف

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
دقیقا عین شهناز امینی همینطور بود ۹۰ تومن میشد ویزیتش چون هر سری سونو میکرد و نامه برای بیمه سونو رو ...

خیلی این دکترا بیشعور شدن...اصلا انصاف ندارن

برای مامان شدنم صلوات🙏

من كه خودم پيش ايشون نرفتم ولي يكي از همكارام دو تا از خواهراش پيش ايشون نتيجه گرفتن و با آي وي اف باردار شدن يكيشون پسرش ١٤ ساله هست و اون يكي هم تازه بارداره و يك دختر هم با آي يو آي پيش دكتر پاك روش داره ، خيلي ازش تعريف ميكرد و به من هم ميگفت برم پيشش ولي من اصلا دوست نداشتم برم پيش دكتر مرد و رفتم رويان و خدا رو شكر من هم نتيجه گرفتم .