2777
2789
عنوان

دکتر پاک روش کیا راضی بودند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5835 بازدید | 25 پست

عزیزم شما چطوری باردار شدی ،دیدم تو تاپیکتون که ذخیرتونو پاکروش گفت پایینه،،،ای وی اف کردید؟؟چند تا تخمک داشتید؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احسنت .کاملا موافقم من ۲ اردیبهشت زایمان دارم تو این مدت با هر دفعه مراجعه یا منو ازمایش فرستاده یا سونو که همشونم باهاش درصدی قرارداد دارن و از همه بدتر شوهر من ماموریت هست و تو این شرایط کرونا من واسه ۱ میلیون و نیم زیر میزی ۱۰ تا عابر بانک که مرکز آلودگی هست فرستاده و میگه فقط پول نقد باید بدی .ادم اون دکترا و پرستارای دلسوز رو میبینه که دارن از جونشون میگذرن واسه بهبود مردم این دکترای کلاش رو هم میبینه واقعا تاسف میخوره . خیلی بی وجدانه این دکتر

احسنت .کاملا موافقم من ۲ اردیبهشت زایمان دارم تو این مدت با هر دفعه مراجعه یا منو ازمایش فرستاده یا ...

ولی من دقیقا ۳ اردیبهشت و تیرماه مطبشون رفتم و گفتن برای کرونا کارت میکشن و من پول نقد ندادم!!!!!

خیلی ها پیش ایشون نتیجه گرفتن 

💔
منکع دوستام میرفتن پیشش اصلا راضی نبودن  هیچکدومشونم نتیجع نگرفتن اخلاقشم بد بوده انگاری  ...

منم یه نفر رو میشناسم که ۳ سال برد و آورد فقط هم بهش ویتامین میداد و تاکید میکرد از داروخانه بیمارستان آبان بگیره که ۳ برابر داروخانه های دیگه حساب میکرد چند قدم پایینر تر داروخانه آبان ، داروخانه دکتر مانا کریمی با یک سوم قیمت همان دارو ها رو حساب میکرد تازه پاکروش به منشیش میگفت چک کن ببین از آان خریده یا نه! چه فرقی داره برای یک پزشک که پول تو جیب کدام داروخانه بره؟ یه پزشک کاسب و پولکی

احسنت .کاملا موافقم من ۲ اردیبهشت زایمان دارم تو این مدت با هر دفعه مراجعه یا منو ازمایش فرستاده یا ...

برای این نقد میگیره که مجبور نشه مالیات بده آخه نه اینکه کم میگیره از مریض دوم هم اینکه کسی نتونه حسابهای مالیش رو بررسی کنه ببینه چه قدر درآمد داره اینا به فکر جیب خودشون هستند تا مریض!

منم یه نفر رو میشناسم که ۳ سال برد و آورد فقط هم بهش ویتامین میداد و تاکید میکرد از داروخانه بیمارست ...

منم دوساله بیمار ایشونم 

اما اصلاااا تاکید ندارند از داروخانه آبان بخریم

خیلی بی انصافیه که این حرفارو میزنید

من ۲ سال رفتم پیشش اخر سر ولش کردم کلی هم خرج و یه سقط گذاشت رو دستم رحمم سپتوم داشت تشخیص نداد آخر سر فاطمه رزاقی فهمید عملم کرد

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
منم دوساله بیمار ایشونم  اما اصلاااا تاکید ندارند از داروخانه آبان بخریم خیلی بی انصافیه ...

متعصبانه برخورد نکنید منم ۳ سال مریض ایشون بودم به مامای دستیارش سپرده دارو رو گرفتی بیار چک کنم نسخه رو اشتباه بهتون نداده باشه فقط هم تاکید میکنه از داروخانه آبان بگیری یه کم بالاتر داروخانه دکتر مانا کریمی همان داروها رو با نصف قیمت بهت تحویل میده 

این حرف ها رو میزنم که مردم آگاه بشن تو این شرایط اقتصادی و مشکلات ناباروری مردم نباید تجارت خانه یه عده پزشک فرصت طلب بشه این کارها با اعصاب و روان جیب مردم بی انصافی هست گلم!