2777
2789
عنوان

بنظرتون طلـــــسم شده

79 بازدید | 9 پست

یکی از دوستام که شوهرش از همه لحاظ اوکی بوده بعد از۲۰سال زندگی عاشقانه یهو اخلاقش کلا عوض شد یکسالی میشه، 

رفته واسش سرقرآن باز کردن گفته طلسم شده بعد این یه روز فوق العاده خوش اخلاقه یهو به شدت گنداخلاق میشه.

الان سوال من اینه بنظرتون این طلسمه که یه روز عالیه ولی یه روز کلا گنداخلاق میشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بعد ۲۰ سال خسته شده شاید اوضاع مالی خراب شده هرچیزی و به دعا و طلسم ربط ندین

لایک

ولی حالا برا اطمینان بگو حرز امام جواد

از سایت معتبر خرید کنه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
نه بعد ۲۰ سال خسته شده شاید اوضاع مالی خراب شده هرچیزی و به دعا و طلسم ربط ندین

مریضه. اوضاع مالیش داغون شده اما چرا با خونومش بد شده؟

مثلا میگه پول بده شارژ بخرم باهاش دعوا میکنه که خرجی تو به من ربطی نداره یا مثلا سر یه مسئله ای که مقصرم خودش بوده نمیزاره خانومش با پدرمادروخواهربرادرش رفتو آمد کنه.

سر کوچیک ترین مسئله ای جنجال راه میندازه

مریضه. اوضاع مالیش داغون شده اما چرا با خونومش بد شده؟مثلا میگه پول بده شارژ بخرم باهاش دعوا میکنه ک ...

خب بی پوله اعصابش خورده ، خانمش باید لره کار کنه ۲۰ سال مرده کار کرده حالا خانمه هندل کنه مردها همینن شوهذ منم اگر روزی کساد باشه بازار اخلاقش بد میشه

خب بی پوله اعصابش خورده ، خانمش باید لره کار کنه ۲۰ سال مرده کار کرده حالا خانمه هندل کنه مردها همین ...

خانومه میخواد بره سرکار اما شوهرش به هیچ عنوان اجازه نمیده.

این آقا توی این چندسال زندگی فوق العاده خوش اخلاق بوده جوری که تو طایفه زبون زدن . الان۷ساله ورشکست کردن ولی یکساله که اخلاقش عوض شده