2777
2789
عنوان

بیاین لطفا نظرتون بگیدددد 🌱

66 بازدید | 11 پست

چراا هر کسی تاپیک میزنه میگه شوهرم خیانت کرده؟؟ ولی من تو دنیای واقعی ندیدم اینقدر خیانت 

بعد هم زن ها هم خیانت میکنن چرا اینجا فقط مرد ها خائنن؟اینجا جوری شده که همه را شکاک کرده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه چیزی که متوجه شدم از اینجا و دنیای واقعی اینه که ما خانوم ها وقتی حال دلمون خوش نیست و مشکلی پیش اومده میایم پیش هم و صحبت میکنیم ولی وقتی اوضاع بر وفق مراده‌ یکم از همدیگه فاصله می‌گیریم 

شاید علت جو منفی و خیانت های نی نی سایت این باشه 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
چون اونایی ک بهشون خیانت نمیشه نمیان بگن بهمون خیانت نشده😐

اخه خیلییی بیمزه شده وااقعا هر تاپیکی میری خیانت خیانت 

بعد هم میان اینجا مشورت میگیرن کلا زندگیشون میپرسن دست یه عده دیگ

یکی اومده میگه اینجا گفتن گذشتتو به شوهرت بگو الان دعواشون شده اطلاع ندارن راهنمایی بیخود میکنن 

هر شوهری که خیانت میکنه با یک زن دیگه اینکار و میکنه دیگه یعنی اکثرا هم زنه خیانت میکنه هم مرده

بنظر من مساویه هرچقدر مردا خیانت کنن زناهم میکنن

ولی زنا زرنگ ترن متوجه میشن خیلی از مردا نمیفهمن

اخه خیلییی بیمزه شده وااقعا هر تاپیکی میری خیانت خیانت بعد هم میان اینجا مشورت میگیرن کلا زندگیشون م ...

اره دیگه

بده درکل

ولی متاسفانه کسی نمی‌فهمه اینجور سایتا یا مردم و خواهر و اقوام تراپیستشون نیستن

هر شوهری که خیانت میکنه با یک زن دیگه اینکار و میکنه دیگه یعنی اکثرا هم زنه خیانت میکنه هم مردهبنظر ...

دقیقااا 

دکتر عزیزی گفا ۴ ساله خیانت زن ب مرد بیشتر شده بیمار اومده میگه بچم از شوهرم نیس از دوس پسرمه