2777
2789

دیشب تاپیک گذاشتم که نمیدونه من اینبار خبر دارم

چند بار خیانت کرده وقتیماجرا رو گفتم اصلا گردن نگرفته

وضعش به تازگی خوب شده و نمیخوام تا جمع کردن پس انداز ازش جدا بشم چون خوب برای منو بچه هام خرج میکنه.فهمیدم که فردا با طرف اولین قرار رو داره

دلم داره میترکه بااینکه ازش متنفرم و هم یکم بهش وابستم

نمیخامم بفهمه که میدونم چون اینبار قبح قضیه میریزه و پرو تر میشه و میترسم بگه دوست دارم اینکارو کنم

بنظرتون راهی هست که نزارم بره جلوشو بگیرم

ظاهر سازی دارم میکنم که زندگیمون عالیه و من کنار خوشبختم ولی اصلا امشب حالم خوب نیست

راه حلی دارین؟آروم بشم یا کاری کنم اولین قرارش کنسل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی خودتو بزنی به غش و ضعف؟ببرتت بیمارستان!

نمیخوام خودمو ضعیف نشون بدم دوتا بچه کوچیک دارم و قبلا اینکارو کردم بدجوری ترسیدن مادرم قلبش ضعیفه میترسم چیزیش بشه بفهمه

ذکر یا خالق رو بخون دستورش تو اینترنت هس. من خودم نخوندم ولی اینجا خیلیا رو دیدم که میگفتن حاجت های محالشون با این ذکر برآورده شده. فک نکنم 2ساعت بیشتر طول بکشه خوندش. دعا کن سر به راه بشه و فردا نره

یه سناریو بچین و فردا خودتو بزن به مریضی و نقش بازی کنولی خواهر الان که دارم فکر میکنم میگم حالا فر ...

درست میگی

همش خودمو گول میزنم چون بهش وابستم

دلم برای زندگیمون و دخترام که بهش وابستن میسوزه

عزیزم یچیزی بریز تو غذاش که مسموم بشه و راه دسشویی و بگیره دستش و نتونه از خونه بره بیرون

یچیزی که مسهل کننده باشه و فقط تو غذای شوهرت بریز

اگرم گفت غذات مشگل داره .بگو پس چرا به ما چیزی نشد

حالا از کجا مطمئنی قرار داره؟

رفته حموم اصلاح کرده  لباس جدید خریده با منو بچه ها مه بون شده دائم تو گوشی درحال چته 

چندسال پیشم همین کارارو کرد و فرداش که شد مچشو تو خونه یه زن متاهل گرفتم

نشونه ها همون نشونه هاست

ذکر یا خالق رو بخون دستورش تو اینترنت هس. من خودم نخوندم ولی اینجا خیلیا رو دیدم که میگفتن حاجت های ...

این مرد درست بشو نیست اینو مطمئنم

نمیدونم چرا نمیخوام باور کنم