اینکه خودتون دختری باشید زیبا باهوش ک اطلاعات عمومی و تحصیلات بالایی داره خوش برخورده خوش صحبته و فن بیان بالایی داره اما خواستگارش صحبت کردنش زیاد خوب نیس مثلا حتی یسری ضرب المثل هارو اشتباه میگه حتی یسری کلماتو نمیتونه صحیح بنویسه اما اینکه لیسانسم داره و پیش پا افتاده ترین کلمات انگلیسی رو بلد نیس ینی اگه زبان گوشیش عوض بشه نمیدونه باید چیکار کنه اما پسر خوبیه سر ب زیر و ساده و ساکت و چشم پاکه و خیلیم دوستون داره
این رابطه رو ادامه نده در غیراینصورت یک عمر تو عذابی، من حتی همکار و افراد غریبه این مدلی برام غیرقابل تحمل هستن فکرش رو بکن با همچین شخصی بخوای یک عمر زندگی کنی اونوقت باید تو یا سری جاها از خجالت پنهانش کنی
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظر من ولش کن مردها لیاقت زن زیبا و باهوش و تحصیلات خیلی بالا رو ندارن فکر میکنن این دخترا ریختن همه جا و به جایی که قدردان باشن الکی جو خووشیفتگی بر میدارن فکر میکنن زمین دهن باز کرده اونها افنادن که همچین دختری بهشون اوکی داده.
اره حقیقتش اینطوره مثلا رفته بودیم خرید واقعا دوست نداشتم صحبت کنه از طرفی خیلی مهربون و دلپاک و پر ...
دلسوزی برای ایشون آینده خودت رو تباه میکنه با یکی شبیه به خودت ازدواج کن اینطوری همیشه آرامش داری
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نظرم اینه ادامه نده مورد شما هم مثل مورد من نمیفهمه ارزش دختر باهوش و زیبا و تحصیلات خیلی بالا و شاغل و خودساخته رو. فکر میکنه تمام اینها خیلی راحت تو همه جمع شده و راحت میذارتون کنار فکر میکنه از اسمون افتاده که شما آدم حسابش کردی. همیشه دنبال مرد بالاتر از خودت باش. عشق الکیه منطقی باش. با احساس نرو جلو. ولش کن بره مردای ایرانی خودشیفته و بدرد نخورن قدر هیچیو نمیدونن.
اره درست میگید شما اما احساس میکنم دیگع ادم خوب و سالمم پیدا نمیکنم کسی ک انقدر دوسمداشته باشه
عزیزم منم اولش فکر میکردم طرفم خیلی پاکه و قلب مهربونی داره اما ازم پنهان کرده بود که با یک مطلقه 3 ساله همه مدله ریخته روهم. اعتماد نکن گول رفتارش رو هم نخور. ولش کن بره در حدت نیست.