2777
2789
عنوان

بنظرتون این مورد توی ازدواج چقدر مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 65 پست
من قشنگ ترین روزای عمرم بخاطر ی ادم‌اشتباه تباه شد از حدود ۶ سال واقعا پشیمونم خستم افسردم

ولش کن عزیزم شما فکر کنم دانشجوی ارشد باشی الان. بیخیالش باش درستو بخون دکتری بگیر شاغل شو یا مهاجرت کن باور کن من 39 سالمه کلی خواستگار دارم فقط بخاطر زیبایی و خیلی بیبی فیس بودنم، تحصیلات بالا و شاغل بودنم و مستقل بودنم شما هم نترس همیشه برای شما مورد هست. شما هم اونطور که تعریف کردی مثل خودمی نترس همیشه برات هستن که بیان. من تازه هنوز ردشون میکنم چون به دلم نیستن. بعدشم مگر یک مرد میخواد چه گلی به سرم بزنه که خودم نتونستم؟ 

مردا پیش من هیچ پخی نیستن برای همین اکثرشون از زنان خیلی تحصیلات بالا، زیبا باهوش، شاغل و خودساخته میترسن. 

ولش کن عزیزم شما فکر کنم دانشجوی ارشد باشی الان. بیخیالش باش درستو بخون دکتری بگیر شاغل شو یا مهاجرت ...

مسئله اینه من خیلی خیلی خیلی از اون بهترم از هر نظر و دوست ندارم اینطور باشه 

دوستدارم هم سطح باشیم حرف همو بفهمیم اون انگار منو درک نمیکنه سطحی ترین کارای لازم تو رابطه رو انگار نمیفهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسئله اینه من خیلی خیلی خیلی از اون بهترم از هر نظر و دوست ندارم اینطور باشه دوستدارم هم سطح باشیم ح ...

متوجهم کاملا چی میگی طرف منم دقیقا همین مدلی بود انقدر هوش اجتماعیش پایین بود که تو ذهن من اکثر حرفها و کاراش توهین امیز یود حالا خودش قسم و ایه میومد که بخدا منظور نداشتم. ولی برای من توهین امیز بحساب میشد، ببین که چقدر فرقشه. حتی گاهی حرف عادی اونها بدون قصد و منظور یرای ما توهینه چون ما برداشت خودمون رو داریم زاویه نگاه کردن به مسائل کاملا متفاوته. 

متوجهم کاملا چی میگی طرف منم دقیقا همین مدلی بود انقدر هوش اجتماعیش پایین بود که تو ذهن من اکثر حرفه ...

وای دقیقااااااا 

اره رفتارا و حرفاش واسم توهینه اما اون ۴۵ دقیقه توضیح میده ک ن من منظورم فلان بوده 

چقدر زجر میکشم با این رفتاراش خدایا

وای دقیقااااااا اره رفتارا و حرفاش واسم توهینه اما اون ۴۵ دقیقه توضیح میده ک ن من منظورم فلان بوده چ ...

واای ولش کن پس اخرش میشی مثل من. منم خیلی خیلی خیلی از سر طرفم زیادی بودم. کلی توضیح میداد حرفاش بی منظور بود ولی برای من توهین بودن. ولش کن دقیقا گرفتم با چه تیپی طرفی زجرکش میشی. دلتو سنگ کن ولش کن منم ولش کردم ده بار شاید پیام داد هر سری. الان 6 ماهه ولش کردم.