2777
2789
عنوان

بنظرتون این مورد توی ازدواج چقدر مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 65 پست
عزیزممم مشخصه دل پاکه اینطوری نگو همه ک هفت خط نباید باشنزبان و ضرب المثلم شد ملاک اخه؟!!

اره خیلی دل پاکه خیلی 

ببینید نمیدونم چطور بگم تا حالا شده از حرف زدن کسی خجالت بکشی؟ همش میترسم سوتی بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیتونم با مردی از نظر هوش و اطلاعات و سواد در سطح خودم نیست کنار بیام 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بنظرم این خانم بعدا با آقا به مشکل میخوره چون از نظر شخصیتی و یکسری ویژگی ها باهم خیلی فرق دارند بخصوص اینکه من از حرفاتون اینطور استنباط کردم که خانم براشون اجتماعی بوده، اطلاعات داشتن درباره مسایل مختلف، در جمع درخشیدن و... مهمه.

بنابراین خیلی فکرکنه خانم به همه جوانب ،بعد پاسخ بده به خواستگار. 

من خودم دکتری تخصصی غیرپزشکی دارم کسی که دوستش داشتم دیپلم بود با کلی غلط املایی ولی خب برام مهم نبود چون قیافه و اخلاقش رو دوست داشتم. خودمم زیبا هستم زبان خارجی مدرک زبان دارم، شاغل دولتی هستم، خیلی هم طرفو دوست داشتم ولی اون انگار قبل از من عاشق یک زن مطلقه بود و 3 سال باهش بوده و ازم پنهون کرده بود و باز اومده بود به من گفته بود ازم خوشش میاد و میخواد اشنا شه، وقتی این موضوع رو فهمیدم باهش بهم زدم هرچند گفت اون زن رو برای زندگی و ازدواج نمیخواد ولی خب چه فرقی داره اون بلاخره میخواست یکی از ماها رو ول کنه و لاشی بازی بود اینکارش من ترجیح دادم ولش کنم. لیاقتش همون زنه هست. شمارمم جالبه پاک نمیکنه با اینکه بهش گفتم حق نداره داشته باشه. 

کم هوش میتونه لیسانس بگیره اخه!

خب پس چی میگی

خودت جواب خودتو دادی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻