2777
2789
من خیلی برام سخته احساس می کنم بعد شونزده سال خودمون هم مریض شدیم

منم دارم مریض میشم دیگه ..خونه ایکه دیگه ارامش توش نیست ..نه خنده ای نه دلخوشی

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس بدبختی نمیکنم اما خیلی نگرانش میشم

اگه کاری از دستت برنیاد چی باز احساس بدبختی نمیکنی

باید خودشون هم همکاری کنن تا کنترل بشه بیماریشون ..ولی همکاری نمی کنن

خب اینجوری من سعی میکنم تو زندگیم کمرنگشون کنم اگه بشه که میذارم میرم واسه خودم زندگی میکنم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اگه کمکتو قبول نکنن چی ....اگه فکر کنن دشمنشونی چی

حتما اینجوری می شه. چون اونا مغزشون درست کار نمی کنه الان. هورمونا درست ترشح نمی شن. تصمیم گیریشون درست نیست. باید کلی تلاش کرد. حتما برای دکتر رفتن مقاومت می کنن. باید براشون توضیح داد که مشکلشون قابل حله. دارو داره. دارو رو بخورن دیگه مجبور نیستن اون عذاب رو تحمل کنن. دارو هم معمولا همیشگی نیست. بجز بعضی بیماریای خاص. دکتر کم کم قطعش می کنه. باید قبول کنن که تنها نیستن و ما کنارشون هستیم تا خوب بشن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
حتما اینجوری می شه. چون اونا مغزشون درست کار نمی کنه الان. هورمونا درست ترشح نمی شن. تصمیم گیریشون د ...

بدبختی ایم اینه که قبول نمیکنن

به نظرم رفتار مادرم باعث بیماری برادرم شد فیلم آپارتمان بی‌گناهان رو دیدی دقیقا مثل زندگی ماست

ندیدم متاسفانه ...میتونم بپرسم بیماری برادرتون چیه

حتی اگه بخوان خودکشی بکنن ولشون میکنی

دادامه بعد از مامانم افسردگی گرفته بود ماهم نمیدونستم ،آجیم گفت از خواب بیدار شدم دیدم خودشو زده به پنکه هوایی،خواهر نجاتش داد،خیلی به هم ریختیم باورمون نمیشد....الان خدا را شکر خوب شده ...یه کاری کن ببرش پیش دکتر ...انشاالله خوب میشه

خب اینجوری من سعی میکنم تو زندگیم کمرنگشون کنم اگه بشه که میذارم میرم واسه خودم زندگی میکنم

اگه نشه چی ..اگه مجبور باشی بمونی چی ...بی تفاوت میشی نسبت بهشون