2777
2789

دو یا سه تا

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

من ۴تا پسر 

کاشکی بشه😪😪

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی

نهایت یکی

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من ۴تا پسر کاشکی بشه😪😪

وافعا پسر دوست داری

من دست خودم نیست ولی پسربچه های تو خیابون و پسرای نوجوان همسن خودم رو میبینم حالم بد میشه درواقع اصلا از پسر خوشم نمیاد

با چه جنسیتی

دوتا پسر یه دختر

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

من ۲ تا یا شاید ۳ تا معلوم نیس  

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
وافعا پسر دوست داریمن دست خودم نیست ولی پسربچه های تو خیابون و پسرای نوجوان همسن خودم رو میبینم حالم ...

آره من از بین برادر زاده ها و خواهر زاده ها

پسرها بیشتر دوست دارم

۴ تا پسر داشته باشم.بندازم بالا ماشین با خودم این ور اون ور ببرم

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

یدونه

به خاطر اینکهپروسه زایمان و بارداری و شیردهی و بهم ریختن هیکل و.. طاقت فرا هست! 

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

آره من از بین برادر زاده ها و خواهر زاده هاپسرها بیشتر دوست دارم۴ تا پسر داشته باشم.بندازم بالا ماشی ...

وای من اصلا از پسرا خوشم نمیاد دست خودم نیست به قرآن

حتی پسربچه ی ۳ ساله خوشگل هم ببینم ازش متنفرم

یا پسرای نوجوان همسن خودم رو میبینم حالم بهم میخوره

خدا کنه تا ازدواج کنم این مشکلی که از پسرا متنفرم برطرف شه چون اگه بچم پسر شه خیلی گناه داره