2777
2789
عنوان

همسایمون یه آقای مسنی فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه مام فوت کرده بود پارسال خونوادش بدون اجازه ما کلی بنر چسبونده بودن رو پنجرمون طبقه اولیم ما ت ...

این جور ادما اگه واقعا میت شون واسشون ارزش داشت این کارو نمیکردن تا مردم دو تا حرف بزنن گور به گور بشه

اووووووف چه پررو

اره بخدا تو راهرو با بقیه همسایه ها حرف میزد بلند بلند میگفت اره دیگه همسایگی پس به چه درد میخوره اگه کمک نکنن

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

این جور ادما اگه واقعا میت شون واسشون ارزش داشت این کارو نمیکردن تا مردم دو تا حرف بزنن گور به گور ب ...

حالا من که حلالش کردم بنده خدا ادم خوبی بود زنش اما همیشه طلبکاره الانم تو قیافس هنوز

مطمئن باش منم برخوردم خوب نخواهد بود اگه برخورد درستی نبینم تا زنده بود بو افتاده بود تو خونه..... ا ...

من کاملا حق رو به شما میدم چون خودمم خیلی با این چیزا اعصابم میریزه به هم.ولی به خاطر خودتون هم که شده نرید بهتره.

ظاهرا خیلی بی درک تشریف دارن. برای همچین موجودات پرتوقعی خودت ناراحت نکن

نه بابا برام مهم نیس هرکی با رفتاراش شخصیتشو نشون میده دیگه

نه بابا برام مهم نیس هرکی با رفتاراش شخصیتشو نشون میده دیگه

حالا همسایه ما برای بچه ش تولد گرفت. کیک و شام و اینا برامون آورد بابت سر و صدایی ک اونقدر زیاد هم نبود کلی عذرخواهی کرد. یا وقتی از خرید میایم ب پسرش میگه ب ما تو آوردن وسایل کمک کنه ک ما نمیذاریم البته 

حالا همسایه ما برای بچه ش تولد گرفت. کیک و شام و اینا برامون آورد بابت سر و صدایی ک اونقدر زیاد هم ن ...

چه با شخصیت ما که تو یه مشت گری گوری بی شخصیت گیر افتادیم