2777
2789
عنوان

شوهرم الکی الکی دعوا راه انداخت

636 بازدید | 43 پست

به منشی دکتر مادرم پیام دادم بهش گفتم اول وقت برامون نوبت بزار گفت باشه بهش گفتم ممنون و کنارش یه قلب گذاشتم و این ایموجی🙏.. از دیروز هی به بهونه های الکی بحث میکنه تا امروز میگه حق نداشتی قلب بفرستی و اون وظیفشه نوبت بده و فلان.. هزاربار بهش میگم من بدون منظور قلب فرستادم میگه نه تو سبک بازی در آوردی و خوشم نمیاد زنم با همه اوکی باشه🤥والا اگر میدونستم یه قلب این همه ناراحتی پیش میاره نمیفرستادم من بدون هیچ نیتی یهو قلب دادم پیش کلمه ممنون..

واقعا حقم بود از صبح محاکمه بشم؟🥲

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

منشی مرد بود؟!

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
منشی مرد بود؟!

اره

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه

اگه شوهرت به دخترای رندوم قلب بفرسته بدت نمیاد؟

بعد خیلی شخصیه آخه چطوری روت میشه به یه مرد غریبه بفرستی حتیا گه خانومم بود باز بد بود

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
قلب خب یجوریه

اصن نمیدونم چیشد که قلب فرستادم