2777
2789
عنوان

بیایید از فوبیاهاتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 60 پست
ی دونه تار و مارو خالی کردم بعدم بوش برا ریه بچم و خودم ضرر داره من زیاد میزنم 😂

بله ضرر داره سم از داروخانه بگیرید ببینید اثر داره یا نه ولی حواستون باشه اگر سم کشیدید دخترتون دست نزنه گوشه دیوار سم بکشید دور دیوار جایی که میان

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ضرر داره سم از داروخانه بگیرید ببینید اثر داره یا نه ولی حواستون باشه اگر سم کشیدید دخترتون دست ...

خدارو شکر ی سالونیمه ک اصلا سوسک نیومده آقا دیگ اسمشو نیارین 🤦😐😩

خدارو شکر ی سالونیمه ک اصلا سوسک نیومده آقا دیگ اسمشو نیارین 🤦😐😩

خب خدارو شکر ❤️یه جایی رفتم مهمونی بیچاره ها خونشون آپارتمانی بود از همینا که چندتا آپارتمان توی یه ساختمون بعد همین که نشستیم چشمتون روز بد نبینه از سر و وضهمون سوسک بالا نیومد اصلا مونده بودم اینا خودشون چطور اونجا میمونم یعنی می‌نشستی ده تا سوسک روی سر و پا و اینا میمود🤢🤢🤢

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خب خدارو شکر ❤️یه جایی رفتم مهمونی بیچاره ها خونشون آپارتمانی بود از همینا که چندتا آپارتمان توی یه ...

وااای نه من اگه اینجوری بود میذاشتم میرفتم پشت سرمم نگاه نمی‌کردم خونه من هر سالی ی بار یا سوسک پردار از.پنجره میومد ک توری زدیم یا از سرویس بهداشتی ک اونم سری چاه سفت و محکم زدیم سمم داخل چاه ریختیم هر سالی ی دونه میومد 😂اونا حتما خودشونم کثیف بودن اره؟چون وقتی اینقدر سوسک زیاد میشه بخاطر اینه که نظافت و رعایت نمیکنن یا از این خونه های پایین شهر اوناهم فک کنم خیلی سوسک داره

وااای نه من اگه اینجوری بود میذاشتم میرفتم پشت سرمم نگاه نمی‌کردم خونه من هر سالی ی بار یا سوسک پردا ...

والا تمیز بودن را که فکر کنم تمیز بودن😅ولی خونشون آپارتمانی بعد فکر کنم طبقه پایین بود یعنی از همکف باید می‌رفتی طبقه پایین کلا توی شهر ما برای خرید آپارتمان باید دقت کرد بعضی هاشون سوسک دارن

والا تمیز بودن را که فکر کنم تمیز بودن😅ولی خونشون آپارتمانی بعد فکر کنم طبقه پایین بود یعنی از همکف ...

وای چقدر بد رو اعصابه حالا من خونم طبقه ششم شوهرم میگه اینا چجوری تا اینجا بال زدن اومدن 😂😂😂

وای چقدر بد رو اعصابه حالا من خونم طبقه ششم شوهرم میگه اینا چجوری تا اینجا بال زدن اومدن 😂😂😂

😂😂😂💐

بچگی عمل شدم مشکل ریه داشتم از اونموقع مثلا یکم طولانی زیر اب بمونم یا زیر پتو حس خفگی دارم

اخیییی 

علاج نداره دیگع؟

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

عزیزم 😍تازه از اون اسپری تار و مار هم میترسم عکس روش سوسکه

وییییی چرا میترسی اینقدرا 

من فقط چندشم میاد 

واییی موقعی که لهش کنیم 😰🤢🤒

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

وییییی چرا میترسی اینقدرا من فقط چندشم میاد واییی موقعی که لهش کنیم 😰🤢🤒

خیلی زیاد میترسم 

از اون بالدار سیاها😂

از نون بربریییی چه خبر

رابطه ای ندارین

چقدر دلم براش تنگ شده 😍

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خیلی زیاد میترسم از اون بالدار سیاها😂از نون بربریییی چه خبررابطه ای ندارینچقدر دلم براش تنگ شده 😍

هستش تو سایت وطن وی

در ارتباطیم همچنان😍😍😍مگه میشه نفسمو تنها بزارم

هستش تو سایت وطن ویدر ارتباطیم همچنان😍😍😍مگه میشه نفسمو تنها بزارم

عزیزم 🥰

بمونید برای هم 

نون بربریییی خیلی ماهه

شما هم 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

عزیزم 🥰بمونید برای هم نون بربریییی خیلی ماههشما هم

مرسییی نظر لطفته جانم⁦₍⁠₍⁠◞⁠(⁠ ⁠•⁠௰⁠•⁠ ⁠)⁠◟⁠₎⁠₎⁩