2777
2789
عنوان

بیایید از فوبیاهاتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 60 پست

به حدی از صدای ماشین سنگین فوبیا دارم که بخوام از خیابون رد بشم و ماشین سنگین باشه رسما سکته میکنم😑🤦‍♀️

بچه که بودم یه تصادف بد با ماشین سنگین کرده بودیم فکر میکنم این ترس از اون موقع درون من مونده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوسکای شما کوچولوان؟سوسکای ما ورزشکار و قولدورن 😂😂😂

بخدا سوسکای ما کوچولو هستن😁

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

🤣🤣🤣🤣🤣بیچاره سوسکه ترسیده بوده

نمیدونست از کجا فرار کنه 😂😂😂بعد می‌دونی هر وقت تو خیابون سوسک میبینم تا میام خونه همش حس میکنم از پاهام دارن میرن بالا وای چ حس بدیه 😬😬

نمیدونست از کجا فرار کنه 😂😂😂بعد می‌دونی هر وقت تو خیابون سوسک میبینم تا میام خونه همش حس میکنم از ...

یک خانواده را بی پدر کردی🥲😂😂😂

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

سوسکای ما خیلی بزرگن 😩😩پردار باشه ک من بالا و پایین میپرم تو خیابون 😂😂

پردار خیلی بده😱

اه 😐🤮

شوخی کردم🤢😂

پردار خیلی بده😱

وای آره چندشه چندش پنجره اتاقم توری داره پنجره تو حال همه جای خونه توری داره اما الان ک داری میگی در موردش همش خودمو میخوارونم 😩😩😩میگم نکنه الان از کنار تختم رد شده ک ی ساختمون ب رعشه در میاد از جیغ من

وای آره چندشه چندش پنجره اتاقم توری داره پنجره تو حال همه جای خونه توری داره اما الان ک داری میگی در ...

نه انشالله که نیست توی خونتون بدبختی از توری هم رد میشن🙁

نه انشالله که نیست توی خونتون بدبختی از توری هم رد میشن🙁

نه بابا ب شوهرم گفتم از این توری هایی ک خیلییییی ریزه حتی پشه هم رد نمیشه 😂بعد میان در و پنجره سازان نصب میکنن از اونا زده همه جای خونرو وگرنه همش میکشوندمش خونه ک چیزی بکشه 😂ی بار دخترم نوزاد بود از چاه توالت اومده بود دخترمو برداشتم رفتم رو اپن نشستم اینقدر ب داداشم ب شوهرم ب بابام ب مامانم زنگ زدم آخر سر بابام اومد کشتش رفت ی سرم برام تکون داد خجالت بکش تو دیگ الان مادری از ی سوسک میترسی 😂😂😂

نه بابا ب شوهرم گفتم از این توری هایی ک خیلییییی ریزه حتی پشه هم رد نمیشه 😂بعد میان در و پنجره سازا ...

اخییی 😁نه ما زیاد توریش ریز نیست از گوشه کنار اینا ممکنه رد بشن

میخواست زنگ بزنی آتش نشانی توی این موارد کمک میکنن😂😂😂😂🤦🏻‍♀️

اخییی 😁نه ما زیاد توریش ریز نیست از گوشه کنار اینا ممکنه رد بشنمیخواست زنگ بزنی آتش نشانی توی این م ...

میخواستم زنگ بزنم اما روم نشد 😂بعدم گفتم شاید همون لحظه یکی واقعا تو خطر باشه و من حق الناس بکنم 🥺

میخواستم زنگ بزنم اما روم نشد 😂بعدم گفتم شاید همون لحظه یکی واقعا تو خطر باشه و من حق الناس بکنم 🥺

بله اینم درسته👍🏻😂پشه کش بگیرید برای مواقع ضروری بدرد میخوره واقعا 😅💐