2777
2789

از همین الان زندگی خوبی را شروع کن دعوا نکنید حرمت ها شکسته بشه

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفای خانواده شوهر به ی ورت بگیر وگرنه از حرص پیر میشی 😶

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)

با خانواده شوهر طوری رفتار کن که نه خیلییی صمیمی باشی نه اینکه کوچکترین بی احترامی یا کینه و دشمنی پیش بیاد همیشه میانه رو باش باهاشون 

وقتی میخوای توی کارا بهشون کمک کنی سعی کن همه چیز رو تو انجام ندی بخشی رو انجام بدی که براشون به وظیفه تبدیل نشه 

پیش خانواده شوهر خیلیی به شوهرت احترام بذار و از لفظ های قشنگ برای استفاده کن

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

خیلی برای جلب رضایت خانواده شوهر از خودت مایه نزار بعد یه مدت میفهمی ارزش ندارن

نزار هیچوقت کدورت و دعوا بین شما وهمسرتون بیشتر از یک دو ساعت بشه  قهر نداشته باشید 

مسائل خانوادگی ت پیش خانواده همسر اصلا بیان نکن

دعوا و بحثای بین خودت و خانواده شوهرتو خودت حل کن 

اگه دیدی داره حاد میشه به همسرت بگو

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........