پانيذ جون فعلا يكم از زندگي لذت ببر.بچه خيلي دست و پاي آدمو ميينده
بابا خودمم خیلی با قوت قلب اینجوری فک میکردم. انقد همه بم میگن دیر شده که الان استرس گرفتم که نشه چی وگرنه که ما خیلی درگیر درس و کار بودیم همه ش و تازه یه ساله با هم زندگی میکنیم و زندگی مون استیبله.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم امسال 30 ساله شدم از25 سالگی در حال اقدامیم هیچ وقت دوست نداشتم 30 ساله بشم و نی نی نداشته باشم ولی چه میشه کرد هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود
تا رضا(ع)هشت و جواد(ع)نه باشد * بگزارید که هشتم گرو نه باشد
الان پسرم ١٦ ماهشه.البته يكسال و نيم قبلش هم اقدام كرده بودم پوچ بود كورتاژ كردم.فقط ك ا ن د و م
ای جان. سلامت باشه پسرت. از سقط و اینام میترسم چون مامانم چندباری سقط داشته (بچه هاش ژنتیکی سالم بودن ولی رحمش نگه نمیداشته بچه رو). حالا خدا کنه منم بی مشکل حامله شم.
منم امسال 30 ساله شدم از25 سالگی در حال اقدامیم هیچ وقت دوست نداشتم 30 ساله بشم و نی نی نداشته باشم ...
عزیزم. ایشالا تا سی سالگیت تموم نشده مامان شی ولی زیادم به سن و سال حساس نشو. اینم یه عدده دیگه. مهم اینه که بچه سالم و خوشحال داشته باشی، تو هر سنی که شد.