2777
2789
عنوان

موی سپیدو توی آینه دیدم، زود پریدم یه بیبی چک خریدم!! :)))

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 108 پست
پانيذ جون فعلا يكم از زندگي لذت ببر.بچه خيلي دست و پاي آدمو ميينده

بابا خودمم خیلی با قوت قلب اینجوری فک میکردم. انقد همه بم میگن دیر شده که الان استرس گرفتم که نشه چی    وگرنه که ما خیلی درگیر درس و کار بودیم همه ش و تازه یه ساله با هم زندگی میکنیم و زندگی مون استیبله.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 35 سالمه پسرم 14 سالشه از اینکه دوسال جلوگیری داشتم ناراحت و پشیمونم...کاش همون اول اقدام می کردم ...

شما که جوون بودین. ینی از اونم زودتر میخواستین؟ میتونم بپرسم چرا بهتر بود اگه زودتر؟

منم امسال 30 ساله شدم از25 سالگی در حال اقدامیم هیچ وقت دوست نداشتم 30 ساله بشم و نی نی نداشته باشم ولی چه میشه کرد هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود

تا رضا(ع)هشت و جواد(ع)نه باشد * بگزارید که هشتم گرو نه باشد
الان پسرم ١٦ ماهشه.البته يكسال و نيم قبلش هم اقدام كرده بودم پوچ بود كورتاژ كردم.فقط ك ا ن د و م

ای جان. سلامت باشه پسرت. از سقط و اینام میترسم چون مامانم چندباری سقط داشته (بچه هاش ژنتیکی سالم بودن ولی رحمش نگه نمیداشته بچه رو). حالا خدا کنه منم بی مشکل حامله شم.

منم امسال 30 ساله شدم از25 سالگی در حال اقدامیم هیچ وقت دوست نداشتم 30 ساله بشم و نی نی نداشته باشم ...

عزیزم. ایشالا تا سی سالگیت تموم نشده مامان شی ولی زیادم به سن و سال حساس نشو. اینم یه عدده دیگه. مهم اینه که بچه سالم و خوشحال داشته باشی، تو هر سنی که شد.

ایشاله عزیزم  ولی فک کنم شوهر خوب کمیاب شده گیر نمیاد    

گیر میاد، گیر میاد. میدونم من.
حالا البته خوب خوبشم اونقدی تعریفی نیستا. از مجردی لذت ببر فعلا و مطمئنم خوبش گیرت میاد زود.

عزیزم. ایشالا تا سی سالگیت تموم نشده مامان شی ولی زیادم به سن و سال حساس نشو. اینم یه عدده دیگه. مهم ...

میدونی دوست نداشتم اختلاف سنیم با بچم سی سال بشه   

من تا پنجاه ساله هم سراغ دارما که بچه ی اولشو آورده. جدی میگم. خودم ۳۳ ام. تازه برای اولی اقدام میکن ...

آخ باریکلا. بیا به هم قوت قلب بدیم. منم تقریبا 32ام و تازه میخوام شروع کنم. ایشالا جفتمون زودی مامان شیم.

گیر میاد، گیر میاد. میدونم من. حالا البته خوب خوبشم اونقدی تعریفی نیستا. از مجردی لذت ببر فعلا و مط ...

مرسی عزیزم برام دعا کن   

راز رسیدن فقط همین بود کافی است انار دلت ترک بخورد ...خواهشن منو وقتی انار دلتون شکست دعا کنید که زودتر ازدواج کنم   ممنون   
خدانکنه زبونتو گاز بگیر انشالله زود بگیره .گرچه خودم ۱۴ماه منتظر بودم

ایشالا ایشالا. ببخشید فضولیه ولی دلیل دیر شدنش معلوم بود؟ منظورمه که درمان اینا میکردین یا فقط اقدام؟

بچه مامان خوشحال و سالم و مهربون داشته باشه اختلاف سنی به چشش نمیاد به نظر من. امیدوارم زودی به مراد ...

ممنون از دعات عزیزم انشاالله تمام منتظرها دامنشون سبز بشه همچنین شما عزیزم