2777
2789
عنوان

موی سپیدو توی آینه دیدم، زود پریدم یه بیبی چک خریدم!! :)))

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه دومم رو ۳۸ سالگی به دنیااوردم  اختلاف سنی زیا باشه برای هردوتون بده شما وبچتون

هااا. درست میگین. تا الان خیلی درگیر کار و درس بودم و از هم دور بودیم و نمیشد. حالا ایشالا زود بشه   

بابا الان خنده داره. یه سال دیگه میبینم نشده میام اینجا غصه و گریه لابد    

خدانکنه زبونتو گاز بگیر انشالله زود بگیره .گرچه خودم ۱۴ماه منتظر بودم

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍
من ٣٣ سالمه ماه اول شدم انقدر هم حاملگي ام راحته نه ورم كردك نه درد دارم والا منو ديوونه كرده بود ...

خداروشکر عزیزم .برا منم دعا کن بارداری راحتی داشته باشم

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍
ببین انتظار نداشته باش کلنگ زنیات ماه اول جواب بده😆هرماه فقط 25 درصد شانس بارداری وجود داره.تا میتو ...

آره میدونم شاید یه مدت جواب نده    بجز اونا که گفتی دیگه چجوری تخمدانامو فعال کنم؟ وزنم زیاد نیس و ورزشم میکنم (نه خیلی ولی در حد دو روز باشگا). بعدم اگه تا چند ماه نشد برم دکتر به نظرت؟

ايشالا عزيز دلم يه تجربه كه من دارم از الان نمك رو حذف كن پياده روي برو پرخوردي الكي نكن اگه حام ...

چشم عزیزم همه اینایی که گفتی رو انجام میدم اما غذای بی نمک اصلا دوس ندارم😭

منم همين بودم خيلي اذيت شدم ولي خيلي مهمه ليموترش رو جايگزين كن اگه ميتوني

حتما عزیزم ممنون بابت راهنماییت 😍نینیت دخمله؟؟؟

من ٣٣ سالمه ماه اول شدم انقدر هم حاملگي ام راحته نه ورم كردك نه درد دارم والا منو ديوونه كرده بود ...

اایول. مبااااارکا. الاهی بقیه شم به خوبی و خوشی بگذره. با قرص جلوگیری میکردی؟ قبلش کار خاصی نکردی؟ آزمایشی دکتری قرصی؟